2024. 25. Márk

Sport

Dupla öröm a Karai családban

Antal Tibor | 2016. Június 20. 18:35:57 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan Karai Botond a MOGYI SE triatlonistája elnyerte Magyarország jó tanuló, jó sportolója díját, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma írt ki. Mindezt 4,8 tizedes tanulmányi átlagával és Triatlon sportban szerzett Országos Diákolimpiai Bajnoki címével, illetve Duatlon sportágban elért Országos bajnoki címével, illetve a Triatlon Ifjúsági Európa Bajnokságon elért VIII. helyezésével érdemelte ki. Edzője: Bajai Péter.

 

Karai Botond és Bajai Péter

 

Testvére Karai Levente is pályázott idén, aki szintén a MOGYI SE triatlonistája. Neki 5,oo, azaz kitűnő tanulmányi eredménye, illetve több sportágban is elért országos eredményei vannak. Országos Atlétika Diákolimpián III.helyezése, Országos Triatlon Diákolimpián elért V. helyezése, és a Sulisárkány Országos Sárkányhajó bajnokságon elért III.helyezése számított. Levente edzője: Thuránszky Balázs.

 

  Karai Levente

 

Mindketten a III.Béla Gimnázium tanulói. Példaértékű, hogy ahogy a család példája is mutatja, a tanulás és a sport mennyire összehangolható, akár egy erős gimnáziumi oktatás mellett is, hiszen Botond ellenfelei mind magántanulók vagy sportgimnáziumba járnak, ahol mindenben segítséget kapnak.

hozzászólok