2024. 24. György

Sport

Döntetlen Soltvadkerten

Antal Tibor | 2016. Feburár 22. 12:41:05 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap a várakozásoknak megfelelően a soltvadkerti műfüves pályán pótolták be, a megyei I. osztály 15. fordulójából elmaradt Jánoshalmi FC – Schieber Pincészet BLSE találkozót. A mérkőzés esélyesének a Baját tartották, ami jobban is kezdett, hiszen mindjárt az első 20 percben két gólos előnyt szerzett. Szünetig 2 – 1-re zárkóztak a “hazaiak”.

A második játékrész elején már 3 – 1-re is vezetett a BLSE, a vége mégis pontosztozkodás lett, amivel ezek után érthetően inkább a jánoshalmiak voltak elégedettek. Érdekesség, hogy a találkozó 6 gólja közül 5 pontrúgásból, vagy abból kifolyólag született. A Jankovac ugyanis szögletből, 11-esből és szabadrúgásból, míg a Baja kétszer is szabadrúgásból volt eredményes.

Gieszinger Ferenc (Jánoshalma): Furcsa volt nekünk a műfű, kellett egy kis idő amíg alkalmazkodtunk hozzá. Összességében reális eredmény született, de a győzelemhez a Baja állt közelebb. A felkészülési körülményeink miatt egy kifejezetten jó eredménynek tartott a megszerzett egy pontot.

Evanics Zoltán (Baja): Egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. 3:1 volt az állás a 52-ik percben, és mi kezdtünk el kapkodni. Irányítottuk a játékot, mégis vesztettünk két pontot.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

A tabellán így semmi nem változott, a BLSE 7., a Jánoshalma pedig 10. helyen zárta az őszt.

 

Megyei I. osztály őszi végeredmény

 

 

Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

 

Folytatás a következő hétvégén, immár a tavaszi meccsekkel. Evanics Zoltán tanítványai  vasárnap Hartára utaznak. A mérkőzés 14 órától kezdődik.

hozzászólok