2024. 2. Zsigmond

Sport

Dobogóra hajt a Mélykút

Bényi József | 2015. December 18. 12:55:01 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A szezon eleji sorsolásunk eléggé nehéz volt, rögtön a „mumus” Sükösd, a Hajós, majd a 4. fordulóban a Dusnok következett. A sorsolással nem voltam elégedett, de a Sükösd elleni mérkőzést kivéve a szezon eleji játékunk tetszett egészen a 8. fordulóig. Ami közrejátszott a további teljesítményünkben, hogy jöttek a sérülések, mely kihatással volt a Borota elleni eredményre is. Ettől a mérkőzéstől kezdve 4-5 állandó kezdőjátékosom nélkül kellett lejátszani az ősz további mérkőzéseit.

 

A tavalyi ezüstérmes csapat

 

Nehéz volt a csapat összeállítása, az ifjúsági csapatból is kellett 2 játékost szerepeltetni a kezdőcsapatban. Persze nekik még szokni kell a légkört, a közeget, de alapvetően jól beilleszkedtek. Majd elérkezett a Katymár elleni mérkőzés, ahol még ráadásként megsérült a gólkirályunk, Szabó Kornél. Teszem hozzá rögtön, hogy egy ártatlan szituációban történt a sérülés. Persze Őt nehéz, sőt talán lehetetlen megfelelően pótolni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy már csak 3 mérkőzés volt hátra a szezonból, melyen 7 pontot szereztünk. Ami jellemzi a szezonunkat, hogy az utolsó előtti fordulóban még a Snyehola Balázs sem tudott játszani betegség miatt.

 

Megyei II.osztály Déli csoport őszi végeredmény

 

 

Forrás:adatbank.hu

 

Összességében a csapat át tudta hidalni a sérültek, főként a kulcsjátékosok hiányát. Persze lehetett volna rosszabb és jobb szezonunk is. Azért úgy gondolom, hogy a sok hiányzó mellett ez a 32 elért pontunk nem mondható rossznak. Természetesen a tavalyi szezonban ilyenkor csak egy vereségünk volt, most már van három. Ez az amin javítanunk kell a tavaszi szezonban, főleg, ha dobogón szeretnénk végezni. Márpedig miért ne szeretnénk. Remélhetőleg a sérültek felépülésével és a jelenlegi keret megtartásával ez sikerülni is fog.

 

A góllövőlista élcsoportja:

 

Sérülése ellenére Szabó Kornél gólkirály lett. Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A tavaszi felkészülést január második felében tervezem megkezdeni. Két edzőmérkőzés szerepel a terveim között, Madarassal és Bácsalmással.

hozzászólok