2024. 19. Emma

Sport

Dobogón telel a Bajai LC

Antal Tibor | 2021. Október 31. 19:41:59 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kerezsi lett az őszi házi gólkirály

A Bajai LC a hétvégi utolsó fordulóban szombaton Bölcskei Gábor, Kerezsi Ferenc és Szilágyi Máté góljaival a papírformának megfelelően 3 – 0-ra nyerni tudott Kelebián, és mivel vasárnap a Dusnok hasonló arányban kapott ki a Sükösd vendégeként, így a Sugovica – parti csapat a képzeletbeli dobogó 3. fokán telelhet. Az éllovas Kunbajától 5 pont a hátránya Koch Tamás tanítványainak, azonban a Borota csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg őket.

Megyei II. osztály Déli csoport őszi végeredménye

Forrás:adatbank.mlsz.hu

– A megye hármas bajnokcsapatra alapozva, a keretet néhány új igazolással megerősítve a dobogós helyek valemelyikének megszerzését tűztük ki célul a szezon előtt. Ez szűken, de sikerült megvalósítani. Négy csapat van harcban ezekért a helyekért. Hiányérzetünk amiatt lehet, hogy három mérkőzésen is a hosszabbításban veszítettünk értékes pontokat, amik nagyon hiányoznak most. Ezt főleg a rutintalanságnak tudom be. A tavaszra cél a dobogós helyek megtartása és egy kis szerencsével akár az idegenlégiósokkal megerősített Kunbaja előnyének a faragása lesz. Kíváncsian várjuk, hogy mely játékosok bizonyítják játékukkal, hogy a későbbiekben a komolyabb célok elérésében is tudnak majd segíteni és szettnénk több tehetséges fiatalnak is játéklehetőséget biztosítani.- nyilatkozta Koch Tamás edző a Sugóparti Híreknek.

Jeszenszky 4 gólig jutott ősszel

A csapat őszi házi gólkirálya Kerezsi Ferenc lett 5 találattal, őt Jeszenszky Roland követi néggyel, Bölcskei Gábor, Hercz Dániel és Szilágyi Máté pedig egyaránt hármat jegyzett. Folytatás tavasszal.

hozzászólok