2024. 7. Gizella

Sport

Divat Baján a fehér csizma

Antal Tibor | 2016. Március 11. 12:51:04 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Jó formában játszotta végig a felkészülési mérkőzéseket a téli szünetben Újpestről Bajára visszaigazolt Szádeczky Zalán. Február 21-én a Jánoshalma ellen elmaradt bajnoki pótlásán, a szabályok értelmében még nem léphetett pályára, a Harta ellen azonban már egy félidőt kapott, és góllal is hálálta meg Evanics Zoltán bizalmát. A mestert ez alaposan meggyőzhette, hiszen múlt hétvégén a Tiszakécske elleni találkozón már a kezdőbe jelölte. Azonban jött a 32. perc, amikor egy ütközés követően lent maradt.

 

Ilyenkor még a piócás ember sem segíthet.

 

Az első diagnózisok mindjárt bokasérülésről beszéltek. Azóta sajtócsend volt az ügyben, azonban Zalánnal, és tolóerőként funkcionáló édesapjával ma délelőtt a Bajai Szent Rókus Kórház előtt futottunk össze. Nem szó szerint persze, hiszen a futás most igencsak nehezére esne a fiatal tehetségnek.

 

 

 

“A szombati meccsen próbáltam szerelni, és valahogy rosszul léptem a műfüvön. Éreztem hogy megroppan a bokám, aztán a röntgen kimutatta, hogy megrepedt a bokacsontom. Szerencsére műteni nem kell, de ezen a héten fekvőgipszben voltam, és mától 3 hétig kell viselnem a járógipszet. Valószínűleg körülbelül 2 hónapot kell kihagynom.

 

 

– Egy tipp a hétvégi keceli elleni idegenbeli bajnokira?

 

– Úgy gondolom, hogy ha ugyanolyan mentalitással és fegyelemmel játszunk, mint a Kécske ellen – és persze berúgjuk a helyzeteket – akkor meg lehet a győzelem. Szurkolok a fiúknak, ha már mást úgy sem tehetek…

 

A BLSE másik sérültjével Princz Gilbertel kapcsolatos hír, hogy keresztszalag műtétje után ma szedték ki a varratokat Dr. Béres György budapesti magánrendelőjében. Gilbert még mankózik, de neki legalább nincs begipszelve a lába. Már hogy valami pozitívat is írjunk a végére.

 

 

hozzászólok