2024. 19. Emma

Sport

Cikk+Videó: Csak a megye II-ben indul a Híd SC!

Antal Tibor | 2015. Június 30. 23:35:11 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Hétfőn este a csátaljai kultúrházban tartotta szezonzáró közgyűlését a Híd SC. A korábbi játékoskeret akit az elvesztett bajnoki cím után “szélnek eresztettek” nem volt jelen, csakúgy mint a leköszönt edző Vanó Sándor sem, aki családi ügyeit intézte. Az évet Király Sándor klub elnöke értékelte, aki utána stábunknak is nyilatkozott.
“Baracskán csak két dolgot nem lopnak: parazsat meg malomkövet. Ezért nem raktuk még ki az edzőpályára az új alumínium kapukat.”- fogalmazott közönség sikert aratva a fejlesztésekről.

 

A közgyűlés egyhangúlag szavazta meg, hogy a helyi fiatalokból álló új gárda a megyei I. osztály helyett a megyei II. osztályra nevezzen. Az “aranykorszak” mondhatjuk ezzel véget ért, a célkitűzések jóval szerényebbek lesznek az eddigieknél.

 

Bemutatkozott az új edző Kovács József is, aki a Híd SC mellett továbbra is irányítani fogja a bajai Kinderball SE-t is.


Videó:

 

Természetesen próbáljuk nyomon követni, hogy a keret korábbi játékosai hol folytatják, és amint lesz hivatalos beszámolunk róla.
A Híd SC megfiatalított kerete pedig július 6-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

hozzászólok