2024. 28. Hajnalka

Sport

Bronzérem az U 12-es felkészülési tornán

LUA Baja facebook oldal | 2022. Augusztus 14. 08:23:44 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:LUA Baja facebook oldal

A PVSK által kitűnően megszervezett nyolccsapatos nyári tornán vettünk részt korosztályos csapatunkkal az elmúlt hétvégén. A házigazdán kívül a PMFC, a Nagykanizsa, a Kaposvár, a Szentlőrinc és Horvátországból az NK Belisce valamint az NK Donji Miholjac csapatai szerepeltek a meghívottak között, így nemzetközivé szélesedett a mezőny.A csoportküzdelmek után, egy könnyű ebédet követően, a két négyes csoport azonos helyezettjei egymás ellen játszva döntötték el a végső sorrendet. Mi a saját csoportunkban elért két győzelem és egy vereség után a másik csoport második helyén végzett hazai csapat, a PVSK ellen nyújtott magabiztos játékkal, fölényes győzelemmel végül harmadikak lettünk. A tornát az NK Donji Miholjac nyerte a PMFC legyőzésével. Bár még a felkészülés elején járunk, és tikkasztó volt a kánikula, mégis magas szinten teljesítettek játékosaink. Most formálódó csapatunk számára nagyon hasznos volt mind a négy mérkőzés, jól szolgálta a gyerekek fejlődését, a nagyobb pályára való átállást.

Eredményeink:

LUA Baja-NK Belisce 1-0 G: Szabó Csanád

LUA Baja- Szentlőrinc 6-1 G: Besír Bálint 3, Goretich Marcell 2, Szabó Csanád

LUA Baja- PMFC 0-2

LUA Baja PVSK 4-0 G: Balogh Domonkos 2, Goretich Marcell, Felső Tivadar

Játékosaink: Ali Domonkos, Anka Noel, Balogh Domonkos, Besír Bálint, Bognár Zsombor, Felső Tivadar, Goretich Marcell, Grisnik Ábel, Jankovics Ábel, Németh Máté, Szabó Csanád, Szatmári Hunor, Weitz Krisztián.

Dicséret illeti az egész csapatot a méltó helytállásért, a mutatott játékért és a szép eredményért!Gratulálok mindenkinek, csak így tovább! Hajrá LUA Baja!- írta a LUA közösségi oldalán.

hozzászólok