2024. 19. Ivó, Milán

Sport

Bravúr kell a kupában a továbbjutáshoz

Antal Tibor | 2015. Augusztus 11. 13:09:57 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Nehéz ellenfél jutott a Bács-Kiskun megyei csapatoknak a Magyar kupa főtábláján.
Az első fordulóban kedden 17 órától a Schieber Pincészet BLSE a nagy múltú ZTE-t fogadja. A zalaegerszegiek jelenleg az egy csoportos NB II-ben játszanak. Az első fordulóban 1-1-es döntetlent értek el Szigetszentmiklóson, míg most hétvégén odahaza verték a Budaörsöt.

 

A ZTE busza 11 körül már elindult Bajára Fotó:ZTE Facebook oldala

 

Talán egy ismerőssel is találkozhatunk a Vasváriban, hiszen a keret tagja az egykori Kinderballos Bailo Dávid is, aki a PMFC-nél az NB I-ben is bemutatkozhatott. Dávid az első két fordulóban csereként kapott lehetőséget.

Evanics Zoltántól megtudhattuk, hogy a bajaiak a legerősebb felállásukban fognak kezdeni, és szeretnének meglepetést okozni.

 

Szerdán a Bácsalmás helyzete nem sokkal könnyebb, hiszen Nenad Florinék az NB III Nyugati csoportjában szereplő MTE 1904-et fogadják. A Mosonmagyaróváriak eddig egy mérkőzést játszottak a szezonban, méghozzá egy 3-3-as döntetlent a Puskás Akadémia II. csapatának otthonában, ahol a házigazdák az utolsó percben egyenlítettek.

 


A Bács-Kiskun megyei kupát az idén a Bácsalmás nyerte.


Az MTE-ben is található egy ismerős, az előző szezonban még a BLSE-ben szereplő Pump Szabolcs.

A Bácsalmásról annyit tudunk, hogy a két talán legnagyobb ász Goran Popovic és Sovilj Nikola vissza igazolt Szabadkára, míg a BLSÉ-ből érkezett Harnos Zoltán, a Híd SC-ből pedig Balázs Dávid.
Az edzőmeccsek nem sikerültek a legjobban, de sokszor nem is tudtak jól felállni az almásiak. A vasárnapi főpróbán 3-2-re alulmaradtak a Bonyhád ellen. De tudjuk mit jelent egy rossz főpróba…
Egy Bács-Kiskun megyei csapat helye azonban már most biztos a 2. körben, hiszen a Géderlak erőnyerő.

hozzászólok