2024. 25. Márk

Sport

Bokodi diáksikerek Zánkán

Szöllősi Viktor | 2015. Július 07. 15:33:04 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Bácskai Általános Iskola (Bácsbokod) pályázatot nyújtott be a nyári gyermektáboroztatásra.

A pályázat elbírálói pozitívan értékelték a benyújtott dokumentumot, és a bácsbokodi iskolából 40 gyermeknek nyílt lehetősége 4 felnőtt nevelő kíséretében 6 napot eltölteni Zánkán az Erzsébet-táborban.

A közel egy hetes ott lét ideje alatt a programszervezők változatos és izgalmas versenyekkel (természettudományi, helyismereti, vízi, sport, kalandpark, logikai-szellemi stb.) várták az ország különböző pontjáról érkezett közel 1700 gyermeket.

A bácsbokodi általános iskola valamennyi meghirdetett versenyszámban képviseltette magát több-kevesebb sikerrel. Kiemelkedő eredményt a bokodi fiatalok a vízi-vetélkedőn és a labdarúgásban értek el. Mindkét versenyszámban a a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

 

A labdarúgó csapat

 

A fociban két korcsoportban rendeztek mérkőzéseket: 12 év alattiak és 12 év felettiek kategóriákban. A bokodi csapat csak a 12 év felettiek kategóriában nevezett, ahol összesen 17 csapat küzdött az első helyért. Az elődöntőben a Báthory-Allstars (Eger) együttesét múlta felül a bokodi alakulat 3-0-ra, végül a döntőben a Mezőköved-Zsóry csapatát sikerült legyőzni 2-0 arányban.

 

A csapat tagjai: Jarmaczki Bálint, Beck Martin, Barth Milán, Barth Zalán, Bujdosó Zoltán, Szilasi Richárd, Papp Roland edzők/testnevelők: Bátori István, Szöllősi Viktor

hozzászólok