2024. 28. Valéria

Sport

Bajnok lett a LUA U13

LUA Baja | 2022. Május 26. 20:30:25 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:LUA Baja facebook oldal

Szerdán, hazai környezetben, fülledt, meleg időben került sor a LUA U13-as csapatának utolsó bajnoki mérkőzésére Szentlőrinc ellen. Szerettünk volna az eddigi szereplésünkhöz méltó búcsút produkálni, ez sikerült is, hiszen a gyerekek a játék minden olyan elemét megmutatták, amit eddig tanultunk, sőt sokszor láthattunk olyan megoldásokat is, amit viszont nem lehet tanítani. Ahogy ebben a szezonban már megszokhattuk, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és végig uraltuk a mérkőzést. Annak ellenére,hogy az aranyérem már a találkozózó előtt is biztos volt, végig, tanítani valóan alázatos, önzetlen és önfeledt játék folyt a pályán, ami ezúttal egy 18-0-ás sikert eredményezett.

A keret: Boros Péter, Kisföldi Kornél, Weitz Viktor, Rozmanitz Ádám, Farkas Barnabás , Kiss Márkó, Majszlinger Tamás, Varga Patrik, Lóki Attila, Garcia-Viszmeg Dávid, Korhecz Olivér, Bozsó Botond, Parrag Bence, Major, Máté, Magurai Dénes, Kucsera Gergő, Tutuc Dávid, Matula Ákos.Gólszerzőink: Kucsera Gergő 4, Major Máté 3, Tutuc Dávid 3, Magurai Dénes 2, Kiss Márkó, Kisföldi Kornél, Weitz Viktor, Lóki Attila, Garcia-Viszmeg Dávid, Matula Ákos.

A Regionális Bajnokság Dél-Nyugati régiójában szereplő csapat, 22 mérkőzésből 21 győzelemmel, és 286-19-es gólkülönbséggel teljesen megérdemelten nyerte meg a bajnoki címet. Ráadásul az összesített góllövőlista első nyolc helyéből haton a mi játékosaink vannak a következő elosztásban: 2. Magurai Dénes 43 gól, 3. Kucsera Gergő 40 gól, 5. Major Máté és Matula Ákos 26-26 gól, 8. Farkas Ádám és Tutuc Dávid 24-24 gól.

A szép sikert a találkozó után röviden meg is ünnepelte a gárda egy kis gyerekpezsgőzéssel. Köszönjük a szülőknek az együttműködést és támogatást, az egyesület vezetésének, hogy biztosították a feltételeket és minden egyes edzőkolléga munkáját, aki ebben a szezonban vagy korábban segítette a gyerekek fejlődését! Óriási dicséret és gratuláció a csapat minden egyes tagjának az egész éves munkájához, és a hosszútávon nyújtott kiemelkedő teljesítményéhez!- írta Gombás László edző a Labdarúgás Utánpótlás Alapítvány oldalán.

hozzászólok