2024. 2. Zsigmond

Sport

Bajai Péter lett az év edzője

Lőrinczi Csaba | 2016. Január 10. 21:25:30 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Többek között azért díjazta a bajaiak trénerének munkáját a honi szövetség, mert Faldum Gábor az elit triatlonistáknál, az Ironman magyar bajnoki címét pedig Nagyatádon megvédő Flander Márton révén pedig felnőtt hosszútávú triatlonban is a bajai Mogyi SE adja az év sportolóját. Természetesen Bajai Péter kimagasló 2015. évi munkájához nyugodtan hozzá lehet tenni azt is, hogy Faldum Gábor személyében ismét indulhat magyar triatlonista a 2016-os olimpián.

Bár a 2016-os olimpián való indulás tekintetében még nem hivatalos, hanem csak 99,99 százalékban biztos a dolog, azt el lehet könyvelni, hogy Faldum Gábor személyében – a cselgáncsozó Pekli Mária és az úszó Hosszú Katinka után – ismét olyan bajai sportoló vehet majd részt a világ legrangosann sporteseményén (ötkarikás játékok), aki Baján nevelkedett, bajai sportegyesület színeiben versenyzett és bajai sportegyesület tagjaként jutott ki az olimpiára.

Az MTSZ-gálán díjazott mogyisok névsora a következő linkre kattintva olvasható: Faldum Gábor, Flander Márton és Karai Botond a 2015-ös év sportolói között.

 

 

A 2015. év edzőjének választott Bajai Péternek további eredményes és sikerekben gazdag munkát kívánunk!

 

Forrás:www.mogyitriatlon.hu

 

hozzászólok