2024. 2. Zsigmond

Sport

Bajai fiatal kötött profi szerződést az Újpesttel

Antal Tibor | 2022. Január 24. 17:11:48 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:Újpestfc.hu

Varga György Balázs 2003. október 23-án született Baján. Utánpótlásunkhoz 2017-ben csatlakozott, ahol Komódi László által vezetett U15-ös gárdának volt alapembere, majd szépen járta ki a korosztályokat. Az idei bajnoki kiírásban az Újpest NB III-as csapatában 18 találkozón léphetett pályára, ahol háromszor volt eredményes. Kiváló játéktudásának köszönhetően a felnőtt kerettel edzethetett az elmúlt időszakban, ahol teljesítménye meggyőzte a szakmai stábot, így a mai nappal aláírta első profi szerződését.

A 177 centiméteres 68 kilogrammos, a középpályán több poszton is bevethető játékos nagy mosollyal az arcán nyilatkozott az egyesület honlapjának.

„Nagyon boldog vagyok! Minden gyerek álma, aki egyszer el kezd focizni, az az, hogy profivá váljon. Tíz éves korom óta szurkolok az Újpestnek, mivel bátyám ekkor került a klubhoz. Ezért is nagy öröm számomra, hogy itt írhattam alá első profi szerződésemet. Azért fogok dolgozni, hogy már a tavasszal fontos tagja legyek a csapatnak, és ismét pályára léphessek az NB I-ben.”írta az ÚJpest Fc honlapja.

A tehetséges fiatalembert január elején Baján is láthatta a közönség, hiszen a Mind1 gárdájával ezüstérmet szerzett az Optimum Solar Ofenbeher Nándor Futsal Kupán. Nem mellékesen a torna legjobb játékosának is megválasztották.

hozzászólok