2024. 16. Edit

Sport

Azért az nem árt, ha az ember az Égiekkel is jóban van!

Rotary Club Baja facebook oldala | 2023. Szeptember 24. 18:12:45 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Rotary Club Baja facebook oldala – Nievel Béla

Szombat reggel 8-9 óra körül még reménytelennek látszott, hogy normális körülmények között kerüljön sor 10 órától a VI. Rotary Sulikezdő jótékonysági futásra/sétára. De nem panaszkodhatunk, meghallgatták odafent az imáinkat. A vihart is megúsztuk, és fél 10 után egészen délig alig szemerkélt az eső, így a futók számára remek futóidőben került sor a programra. (Most késő délután, amikor a beszámolót írom, órák óta vigasztalanul zuhog az eső.) A Támogatói séta résztvevői persze biztosan jobban örültek volna, ha napsütésben élvezhetik a Petőfi-sziget és a Sugovica-part szépségeit, de reméljük, hogy majd a Rotary szilveszteri jótékonysági futáson/sétán az is megadatik. Jótékonyság, egészség, barátság, közösségi élmény. Köszönjük azoknak, akik eljöttek, és egyúttal sajnáljuk, hogy a 400 regisztráltból sokan a reggel rossznak induló idő miatt otthon maradtak. Természetesen nekik is köszönjük, hogy nevezésükkel támogatták klubunk jótékony céljainak megvalósulását. Gaál Andi ismét egy bámulatos hangulatú, profi bemelegítéssel hangolta rá a résztvevőket a mozgásra.

A mai programunk lebonyolítását a bajai Interact klub 9 diákja is segítette munkájával. Köszönetet mondunk azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, amelyek jelentős mértékben támogatták termékeikkel, ajándékaikkal jótékonysági programunk sikerét: FOTO Reklámügynökség Kft.Mogyi Kft.Axiál Kft.Iwinex Kft. (Sunvita gyümölcsszelet termékek).

Köszönet illeti a lebonyolításban nyújtott támogatásért az alábbiakat:

– az Interact Club Baja 9 diákja

– Baja Marketing Kft.

– Turisztikai Központ dolgozói

– Városrendészet- Reményi László a mentőszolgálatért

– Nemes József DJ a hangosításért és a zenéért

– Nievel Béla és Mazug Botond a sok profi fényképért és végül – de nem utolsó sorban – Borbély Miklós és Molnár Attila (Mozdulj Baján! csapat), akik a kezdetektől fogva immáron 16. alkalommal biztosították a magas színvonalú szakmai hátteret.

Sajnos most egyetlen osztály sem teljesítette a versenykiírásnak azt a feltételét, hogy teljes létszámmal nevez, így a PiriPonty Játszóház és Kisvonat felajánlása egy későbbi alkalommal lesz hozzáférhető. Gratulálunk a kategóriánkénti dobogósoknak! – írta a Rotary Club baja facebook oldalán.

Az eredmények itt találhatóak.

hozzászólok