2024. 25. Márk

Sport

A tét az ezüstérem

Antal Tibor | 2023. Május 24. 03:55:59 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Érdekesen alakul a végjáték a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A szombati utolsó fordulóban a Bajai LC a Bácsalmási PVSE-t fogadja a Vasvári Pál utcában, és ha nyerni tud, vagy döntetlent játszik Koch Tamás csapata, akkor a második helyen végez. Vereség esetén a pillanatnyilag negyedik Bácsalmás beelőz, de valószínűleg a harmadik Jánoshalma is, mely Tiszakécskén zárja a pontvadászatot.

A megyei I.osztályú bajnokság állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

-Saját kezünkben van a sorsunk. Győzelemmel biztos ezüstérem, döntetlennel dobogó, még vereséggel csak szerencsével lehet meg a dobogó. Szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel. Kisebb sérülések vannak a csapatban, de reményeim szerint hétvégére mindenkire számíthatok. Bizakodva várjuk a meccset, mert reményeink szerint szép időben, sok néző előtt szeretnénk bizonyítani, hogy nem véletlenül vagyunk harcban a dobogóért. A Bácsalmás egységes, jó csapat szoros mérkőzésre számítok.- nyilatkozta Koch Tamás edző a Sugóparti Híreknek.

Ősszel egyébként 0 – 0-át játszott a két gárda Bácsalmáson. Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk. A találkozót szombaton 17.00 kezdettel játsszák a Vasváriban. A mérkőzés szünetében tombolasorsolást rendeznek. Biztassuk minél többen a bajai gárdát!

hozzászólok