2024. 19. Bánk, József

Sport

A télapót is majdnem leütötték

Antal Tibor | 2019. December 06. 22:12:02 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Jó híreket kaptunk az ökölvívók felnőtt országos bajnokságáról, melyet a héten Budapesten a Madárfészek Akadémián rendeztek meg. A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE + 81 kg-os versenyzője Fekete Bernadett, miután az elődöntőben technikai KO- val nyert a Budapesti Vasas szuper nehézsúlyú ökölvívónője Czinege Ilona Roxana ellen, pénteken a Papp László Akadémia kiválóságával Sáfrán – Szalai Mónikával csapott össze. A súlyelőny vitathatatlanul a fővárosi versenyző mellett szólt, ennek ellenére nem ment végig a meccs, a bajai lány ismét technikai KO-val győzött, ezzel megszerezte élete első felnőtt magyar bajnoki címét. A másik bajai hölgy Gál Ninett szintén +81 kg-ban bronzérmes lett.

A bajai különítmény ma a Mikulással is összefutott a csarnokban, elmondásuk szerint egy – két tockost a pirosruhás is kapott.
  • Nagyon elégedett vagyok mindkét lány teljesítményével! Bernadett két TKO győzelme önmagáért beszél, és Ninett és szép jövő elé néz! Nagyon sokat dolgoztunk, három év kitartó munka gyümölcse ez a szereplés. Nincs megállás, hétfőn folytatjuk az edzéseket.- nyilatkozta Gálos Tamás edző a Sugóparti Híreknek.

hozzászólok