2024. 3. Irma, Tímea

Sport

A sörfesztiválon is lehet nézni a vízilabda VB döntőt!

Antal Tibor | 2017. Július 29. 11:45:37 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ma este 20.30-tól rendezik a Magyarország – Horvátország férfi vízilabda világbajnoki döntőt a Hajós Alfréd uszodában. Jó hír, hogy a mérkőzést az I. BeerBQ Kézműves Sör- és Streetfood Fesztiválon is nyomon lehet követni a Tóth Kálmán téren a Gemenc sátornál.

 

Fotó:bet365.hu

 

De nem csak a vízilabda válogatott érdekelt ma délután, hanem Hosszú Katinka is rajthoz áll a 200 méteres hátúszás döntőjében. A finálét 17.47-től rendezik. A szervezők addig megpróbálják kialakítani az optimális lehetőségeket. A probléma ugyanis az, hogy nagy fényben nem igazán látszik a képernyő, így most megpróbálják besötétíteni a környékét.

 

A Vizes VB-vel kapcsolatos hír még, hogy ma délelőtt Kalmár Ákos is rajthoz állt az 1500 méteres gyorsúszás előfutamában. A Bajai Spartacus ifjú titánjának sajnos a papírformának megfelelően nem sikerült a továbbjutás, futamában a 7. helyen végzett.

 

Kalmár Ákos Fotó:MTI

 

Edzője Pass Ferenc szerint nem úszott rosszul Ákos, de egy kicsit jobb időeredményt várt tőle.

 

– Igazából nem hoztam formába Ákost, hiszen a fő cél nekünk az Ifjúsági VB, ami 4 hét múlva lesz Indianapolisban, és oda időzítünk. Az úszásáról annyit, hogy a közepén kicsit bealudt, amúgy minden rendben volt az előzőekben elmondottak fényében. Most két hét nagyon kemény edzés jön, és 13-án utazunk Amerikába.


hozzászólok