2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

A magyar kalapos gyerekkel vigyázni kell

Antal Tibor | 2018. Október 22. 09:06:40 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ismét győzött Kínában a Thaiföldön élő érsekcsanádi harcos  Vidákovics Patrik, méghozzá KO-val bizonyult jobbnak a helyi versenyzőnél egy nagyszabású gálán.

 

Vidákovics Patrik

 

A meccsről ezt írta “Paki”:

 

– A sikeres muay-thai mérkőzésem után felvettem a kapcsolatot a promoterekkel, hátha tud valaki segíteni, mérkőzést szervezni nekem. Több helyre is írtam, majd végül egy ex-Top-Team-es felajánlotta, hogy csinál nekem egy meccset Kína legnagyobb show-jába, a Kunlun Fight-ba. 2 hetes felkészülés után egyedül utaztam ki Tongling-be. A mérkőzés előtt 3,5 kg-ot fogytam le néhány óra alatt, mivel most a 75 kg-ot céloztam meg. A mérlegelés után, egyből visszatöltöttem magam, pár óra múlva már ismét 81 kg voltam. Másnap este került sor a mérkőzésre. Még itt Thaiföldön a barátnőmmel vettünk egy kalapot, illetve rá magyar színekből álló szalagot, hogy a hagyományokat előidézzük, és mert anno én is néptáncoltam.
 
Mérlegelés kalapban
 
– Ebbe vonultam be a ringbe, a közönségnek nagyon tetszett. Az ellenfelem nálam alacsonyabb, de annyival testesebb kínai fiatal harcos volt. Már a mérkőzés elején teljes gőzzel nekem ugrott, nagy csapottakkal támadott, többször a levegőbe emelt, és földhöz vágott. Tudtam, hogy ilyen iramban nem fogja tudni végighajtani a meccset, előbb-utóbb át fogom venni a vezetést. Többször behajolt mélyre, így a második menet elején egy jól irányzott térdrúgással fejbe térdeltem. Ezzel el is ájult, én pedig megnyertem a mérkőzést.
 
Fotó:KLF
 
A kínai közönség majd megőrült az izgalmak láttán. A meccs után egymást taposva jöttek oda, hogy fotókat készítsenek. A promoterem mondta, hogy ezzel nagy név lettem a Kunlunban és nemsokára legmagasabb színvonalú mérkőzésekre is meghívást kapok. Köszönöm, hogy ilyen sokan szurkoltatok otthonról!
 
 
 
 
 


hozzászólok