2024. 8. Mihály

Sport

A lányok megnyerték a csapatbajnokságot!

judoinfo.hu | 2016. December 03. 21:04:55 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A férfiaknál a paksi Atomerőmű SE, a nőknél a Mogyi-Bajai JC győzelmével ért véget az idei csapatbajnokság, amelynek a zalaegerszegi városi sportcsarnok adott otthont.

 

 

Nagy érdeklődés övezte az idei felnőtt csapatbajnokságot, a szervező Zalaegerszegi Judo Club nagy erőket mozgósított azért, hogy a csb jól sikerüljön, s az erőfeszítéseket siker koronázta. Ez már a nevezésekben is megmutatkozott, a három osztály küzdelmeire összesen 38 csapat adta le a jelentkezését.

A férfiaknál összeállítása erősségét tekintve kiemelkedett az Atomerőmű SE együttese, a paksiak három riói olimpikonnal és két légióssal a soraikban álltak tatamira: Hangyási László mesteredző csapatában helyet kapott Csoknyai László, Cirjenics Miklós és Bor Barna mellett két szerb légiós, Vukicsevics és Doszen is, a gárda végül a klub történetének harmadik bajnoki címét szerezte meg.

 

Az ezüstérmes férfi csapatunk

 

A másik ágról a Mogyi-Bajai JC együttese verekedte el magát a döntőig, Radics Attila, a bajaiak vezetőedzője már a finálé előtt nagyon boldog volt, hiszen ez a klub történetében először sikerült. Ráadásul a bajaiak megnyerték a nők küzdelmeit, a körmérkőzések során valamennyi ellenfelüket legyőzték és így megvédték a tavaly megszerzett címüket! Az ezüstérmet a bosnyák Tintorral és Szamardzsiccsal felálló Szatymaz szerezte meg, a csongrádi klub három korosztályos csb-győzelem után egy felnőtt bajnoki ezüsttel zárta az esztendőt.

 

A bajnok női csapatuink

 

 

 

Felnőtt Csapatbajnokság, Zalaegerszeg 2016. december 3.

 

A bajai csapatok helyezései

I. O. Női csapatbajnok: Mogyi Bajai Judo Club, (Pupp Réka, Knetig Emőke, Balogh Daniella, Csete Margit, Szigetvári Mercédesz)

 

bajai lányok a dobogó tetején

II. O. Női csapatbajnoksag 5. Helyezett Mogyi Bajai Judo Club
I. O. Férfi Csapatbajnokság 2. Helyezett Mogyi Bajai Judo Club (Végvári Martin, Őri Csanád, Köller Milán, Tóth Apor, Szigetvári Szilárd)

 

Balra az ezüstérmes bajai csapat

III. O. Férfi Csapatbajnokság 3. Helyezett Mogyi Bajai Judo Club (Perger Dávid, Csikós László, Németh Gábor, Husti Benjamin, Szabó Gábor)
Gratulálunk!!!

 

 


Hurka4

hozzászólok