2024. 18. Alexandra, Erik

Sport

A Gara nyerte az El Clasicot

Antal Tibor | 2016. Október 10. 09:50:54 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában rendezték meg a Gara – Vaskút örökrangadót Fontos volt a 3 pont megszerzése mindkét csapatnak. A garaiaknak ráadásul azért sem volt mindegy, mert egy győzelemmel  a vaskúti főutcán büszkén feszítve, vereséggel pedig inkább a nagy szégyent elkerülendően kerülővel Csátalja felé közlekedtek volna Bajára az elkövetkezendő hetekben. A találkozó néhány perces csúszással kezdődött, ugyanis  a vendég csapat hálóját kellett a helyi szertárosnak megfoltoznia, a nagyon alapos játékvezetők miatt.

 

A képek a tavalyi mérkőzésen készültek

 

A mérkőzés elején a várakozásokkal ellentétben nem állt be a vaskúti csapat védekezni, hanem  támadólag léptek fel. A garai középpályások nem is találták embereiket. Többször létszámfölénybe kerültek a vendégek, igaz komoly helyzetet nem tudtak kialakítani.

 

A 20. percben a hazai középpályás Nagy Gábor törte meg a gólcsendet. Lövésével előnybe került a hazai csapat. 1 – 0

 

Ezután a vaskútiak lendülete, és talán ereje is alábbhagyott. A félidő lefújása előtt Kerezsi Ferenc villantotta meg góllövő tudományát, így 2-0-ás hazai vezetéssel vonulhattak öltözőbe a gárdák.

 

Kerezsi kettőt vállalt a Vaskút ellen

 

A szünetben mind két meseter cserére szánta el magát. Talán a vaskútiaknak ez jobban sikerült, az 51.percben szépítettek Csőzik István révén. 2 – 1

 

Lelkesedésüket előbb Murinyi Csaba, majd Kerezsi törte meg. A nem oly régen, úgy néz ki túl korán is visszatérő Murinyi megrúgta második gólját is úgy jó 30 méterről a 72. percben, majd a hazai gólgyártást a csapat edzője, Császár Roland zárta le a 84. percben. Ám nem ez volt az utolsó gól, hanem Bege Tamás büntetője. A szép számú közönség előtt remek fociidőben lejátszott sokgólos mérkőzésen jól szórakozhattak a kilátogató szurkolók. Gara csapata pedig elkezdte a felzárkózást a középmezőnyhöz.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

  •  

     

    Forrás:adatbank.mlsz.hu

     

    A forduló összes eredménye és a tabella állása

     

     

    Forrás:adatbank.mlsz.hu

hozzászólok