2024. Október 18. Lukács

Sport

Schmidt Endre KILENC gólt rúgott a Bácsbokodnak…

Antal Tibor | 2015. Április 20. 20:11:05 | Utolsó frissítés: 10 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap mindenki sima hazai győzelmet várt Nádudvaron, hiszen a hazai kedvencek pillanatnyilag az ötödikek a tabellán, a Bácsbokod pedig sereghajtó.

Arra viszont kevesen számítottak, hogy kereken egy tucat gólt sikerül berámolni a kitűnő kapus  Pesti Balázs hálójába.

A kiütéses győzelemben oroszlánrészt vállalt a hazaiak 24 éves csatára Schmidt Endre aki egy maga -nem tévedés- KILENC gólt szerzett melyek közül az első 11-es volt. Ez volt pályafutása első “mesterkilencese”, hiszen eddig 90 perc alatt maximum 4-ig tudott jutni. Ráadásul most 72 perc elég volt a bődületes rekordhoz, ami valószínű szezoncsúcs is a ligában.

 

Fotók: Schmidt Endre facebook oldala

 

Endrét edzője egyébként a 74 percben lecserélte, ami után nagyobb tapsot kapott, mint Bajner Bálint ominózus meccsén a 44-ben, de nem sokkal. Kérdés, hogy hány találat férhetett volna még bele a hátralévő szűk 20 percbe.

Minden összejött- nyilatkozott szerényen a csatár a klasszisteljesítmény után, aki ezzel nagyot ugrott előre a góllövő listán. Jelenleg 22 mérkőzésen 23 gólnál tart, de ha tudja tartani remek formáját, akkor a következő fordulóban a mélykúti Szabó Kornélt is beelőzheti. Persze a Csávoly ellen idegenben kevesebbel is beérné, a lényeg hogy zsebben legyen a három pont.