2024. 26. Ervin

Sport

Magabiztos győzelem

Bajai Bácska facebook oldala | 2020. Október 19. 07:16:50 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Pulai Zsóka

Férfi NB I.B Piros csoport

Bajai Bácska FKE – MEAFC-Miskolc 101-88 (24-19, 26-23, 23-22, 28-24)

Legjobb dobók: Jakab 22/6,Goldring 19/3,Vukicevic 17 ill. Kozák 22/6

Statisztika:itt

Vasárnap a Bajai Bácska a MEAFC Miskolcot fogadta a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban.Az első negyed kiegyenlített küzdelmet hozott, de egy dudaszós hármassal öt pont előnnyel zártunk. A folytatásban fokozatos növelve az előnyt, megléptünk 17 ponttal (44-27). A nagyszünetig volt egy jó vendég roham, de ezt a negyedet is három ponttal megnyertük Félidőben 50-42 mutatott az eredményjelző.

Egyik csapatnál sem a védekezésen volt a hangsúly. A félszáz dobott pont magabiztosnak mondható. A harmadik negyedben közelebb férkőzött a miskolci csapat, a 27. percben már csak két pont volt a Bácska előnye. Gyors időkérést követően rendeztük sorainkat és ismét kilenc pontos vezetés birtokában voltunk. 73-64 állással kezdtük meg az utolsó felvonást. Egy 14-3-as bajai roham, már húsz pontos előnyt jelentett a Bácskának (87-67). A végjáték már nem hozott nagy változást, fiataljaink is pályára kerültek. Összességében minden negyedet megnyerve, megérdemelten győzött csapatunk. Folytatás október 24-én a Vasas otthonában. – írta a Bajai Bácska közösségi oldala.

Edzői nyilatkozatok:
Cservék Csaba (Bajai Bácska): Elég hajtós mérkőzés volt, erre számítottunk. Voltak hullámvölgyek a játékunkban, de jól jöttünk ki belőle. Jobban kell koncentrálnunk. A meccsen próbáltam mindenkit játszatni, itt a végére sikerült. Kisebb hibák miatt a mérkőzés végén felhoztuk az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak!


Szollár Gergő(MEAFC) : Támadásban úgy érzem, hogy tudtunk időnként versenyezni a hazaiakkal. Nyilván Baján, a katlanban nagyon nehéz támadni is. A dobott 88 ponttal nincsen problémám. Rengeteg védekezésbeli gondunk volt, figyelmetlenségből illetve rendezetlenségből adódó. Ezen nyilván nagyon sokat kell majd dolgozni, a Baja egy top csapat lesz ebben a ligában. Próbálunk a visszavágóra felkészülni, remélem egy kicsit jobban meg fogjuk oldani a védekezést. Gratulálok a Bajának, további sok sikert kívánok.

hozzászólok