2018. március 24. Gábor

Nagyvilág

Csatlakozzatok ti is az országos Komposztálás Ünnepe mozgalomhoz!

humusz.hu | 2017. október 12. 15:02:07 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Óvodai csoportok, iskolai osztályok és egyéb közösségek jelentkezését várják.

 

Óvodai és iskolai csoportok, közösségi kertek illetve képzőművészeti alkotó közösségek jelentkezését várják a szervezők! Bármilyen a komposztálás témájához kapcsolódó tevékenységgel lehet pályázni.

 

Fotó: www.gardenerblog.info

 

A humusz.hu oldalán hirdették meg az pályázatot:

 

Immáron hatodik alkalommal szeretnénk októberben Veletek együtt megtartani a Komposztálás Ünnepét. Célunk a szerves hulladékok – más néven zöld javak – mennyiségének csökkentése és körforgásban tartása!  További célunk, hogy ezt a tevékenységet az oktatásba is beemeljük úgy, hogy élmény legyen a tanulás! Csatlakozzatok ti is az országos Komposztálás Ünnepe mozgalmunkhoz! Óvodai és iskolai csoportok, közösségi kertek illetve képzőművészeti alkotó közösségek jelentkezését várjuk! Bármilyen a komposztálás témájához kapcsolódó tevékenységgel lehet pályázni. A 2016-os Komposzt Ünnep beszámolója ide kattintva érhető el.

Jelentkezési határidő:  2017. október 10.  A jelentkezési lap kitöltéséért kattints ide.

A részvétel feltétele az október 10-ig történő jelentkezés.

Óvodai, iskolai csoportok, közösségi kertek valamint képzőművészeti alkotóközösségek pályázatát várják a szervezők!

A komposztálást népszerűsítő tevékenységeket, eseményeket még az októberi hónap folyamán el kell végezni, majd az ezekről készült beszámolók alapján kerül sor az elbírálásra. Természetesen fontos szempont hogy a komposztálást ti magatok is folyamatosan végezzétek!

Beszámolók beküldése

A beküldendő beszámolók tartalmazzanak egy 1-2 oldalas írásos dokumentumot, valamint külön csatolmányként várjuk az események során készült fényképeket (3-7 db, jó minőségű, megfelelő megvilágítású, .jpg formátumú kép) Beküldésekor tüntessék fel az e-mailben az intézmény / közösségi kert nevét, a felkészítő pedagógust / csoportvezetőt és a pályázó csoportot, annak létszámát is. 

A posztert készítő művészeti alkotóközösségek plakátjainak mérete álló A2-es nagyságú legyen, .jpg formában küldjék meg email címünkre.

Beküldési cím: komposztunnep@gmail.com

Beküldési határidő: 2017. november 26.

Eredményhirdetés: 2017. december 18.

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment