2021. 17. Rudolf

Magazin

Új pizzéria nyílt a Szentháromság téren

Antal Tibor | 2021. Feburár 23. 07:50:06 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

„Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.” Charles Darwin

Nehéz időket élünk, a COVID19 járvány miatt , azok a dolgok, amelyek természetesek voltak egy évvel ezelőtt, ma már szinte elképzelhetetlenek. Délben bárhova beugorhattunk egy menüre és mentünk tovább a dolgunkra. Kedvünkre válogathattunk a napi ebéd ajánlatok között és nem jelentett gondot, ha elvitelre, vagy helyben fogyasztásra kértünk bármit is. Álmunkban sem mertünk belegondolni, hogy ez egyik pillanatról a másikra megváltozhat. A vendéglátósok is egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, mindenki próbálkozik a túléléssel, kiszállítással, próbálja a víz felett tartani vállalkozását, türelmetlenül kérdezve:  Meddig tart még? Mikor lesz vége?

Ebben az időben is van valaki, aki nem adja fel, megpróbál még innovatívabban gondolkozni, kicsit több lenni, kitűnni az átlagtól és egy régi evolúciós szabály szerint még erősebben alkalmazkodni a változásokhoz.

A LA PIZZA  egy ilyen vállalkozás, dacolva a jelenlegi helyzettel, belevág! Nem elégszik meg a középszerűvel, a pizza készítés legmagasabb szintű technológiáját alkalmazva, gondosan válogatott hozzávalókkal, igazi olasz ízvilággal lepi meg a bajai közönséget! Ha már Olaszországba nem juttathatunk el, legalább egy igazi olasz pizzát rendeljünk és fogyasszuk el otthon😊

A pizzéria a jelenlegi korlátozásoknak megfelelően elvitelre, és kiszállításra dolgozik, de ahogy lehet ez változni fog. Rendelni a 06301133222-es számon lehet, elvitelre pedig a Szentháromság tér 4 alatt lehet jelentkezni. Az étterem kínálata facebook oldalukon található meg.

Sok sikert LAPIZZA!!!

hozzászólok