2023. Október 2. Petra

Magazin

Támogatják a bajai rászoruló családokat

| 2023. Szeptember 08. 11:36:17 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Homelux áruház 5. születésnapja alkalmából a Leziter Kft. a bajai Vöröskereszt segítségével jótékonysági árverést rendezett a bajai rászoruló családok iskolakezdésének támogatására.

A szeptember 2-án, szombaton tartott születésnapi rendezvényre rekord számú látogató érkezett, köszönhetően a családi programoknak és az izgalmas nyereményjátékoknak. Az eseményre a koronát a jótékonysági árverés tette fel. Ezen a különleges napon Homelux és a helyi közösség igazán összefogott, hogy segítse a rászoruló családokat az iskolakezdéshez szükséges támogatással. A jótékonysági árverés 12 órakor indult, és a Homelux jóvoltából négy értékes lakberendezési termék került kalapács alá. 

Az árverés sikere a nagyvonalú licitálóknak köszönhető, akik nagy elánnal ígértek az értékes termékekre, így a végén több mint 150 ezer forint gyűlt össze. Ez a kiemelkedő eredmény lehetővé teszi, hogy a Homelux és a Vöröskereszt egy nagyobb összeggel segítse a helyi rászoruló családokat.

Az iskolakezdés manapság igen nagy költségekkel jár, és sok családra jelentős terhet ró. Az ilyen kezdeményezésekkel azonban a közösség összetartó ereje megmutatkozik, és lehetővé teszi, hogy minden gyermek megfelelő felszerelésekkel és ruhákkal indulhasson az új tanévnek.

Az árverés sikeressége azt mutatja, hogy a közösség képes összefogni a jó ügy érdekében, és hogy a vállalkozásoknak is fontos szerepük van a helyi közösség támogatásában. A Leziter Kft. folytatja társadalmi felelőségvállalási tevékenységét és erre bíztatja a többi helyi vállalkozást is.

hozzászólok