2019. augusztus 23. Bence

Magazin

Szeretnél te is ösztöndíjas diák lenni?

Radványi Lili | 2018. december 18. 08:57:33 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Trendhim Scolarship (ösztöndíj) azért jött létre, hogy olyan hallgatókat támogasson és segítsen, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének maguknak karriert vagy saját vállalkozást.

 

 

 

Ha igen, akkor szívesen segítünk. Megalkottuk a Trendhim Scolarshipet, így minden évben támogathatunk egy vagy több hallgatót 2000 euróval.

 

AZ ÖSZTÖNDÍJ LÉNYEGE

 

A Trendhim egy olyan cég, amely komolyan veszi a fiatal tehetségek felkarolását. Hiszünk abban, hogy a hallgatók és azok álmainak felkarolásával a saját jövőnket alapozzuk meg az e-kereskedelemben. Kíváncsian várjuk és szívesen meghallgatjuk az új jelentkezőket!

 

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?

 

A sikeres jelentkezéshez a hallgatónak a következő területeken kell alap diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytatnia:

 

  • Üzleti, könyvvitel vagy pénzügy
  • Marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés
  • IT és webfejlesztés
  • Vezetéselmélet és szervezés
  • Vállalkozáselmélet
  • Divat is dizájn

 

 

Kor- és származásbeli megkötésünk nincsen. Nyilvános, magán és online egyetemek és kurzusok hallgatói is jelentkezhetnek. PHD hallgatók éppúgy pályázhatnak az ösztöndíjra.

 

 

 

MIRE HASZNÁLHATOD FEL AZ ÖSZTÖNDÍJAT?

 

A Trendhim Talent Scholarship elsősorban azért jött létre, hogy a hallgatót annak tanulmányaival kapcsolatos költségekben támogassa, vagyis a tandíj, online kurzusok, lakhatás, tanulmányutak, utazás, stb. költségeiben

Az ösztöndíj azonban felhasználható tanterven/iskolán kívüli kurzusokon való résztvételre és személyes fejlődési projektekre is.

 

 

 

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

 

Minden pályázónak el kell küldeni egy bemutatkozó motivációs levelet, benne a saját képzési és a jövőre vonatkozó terveivel.

 

A motivációs levélnek kell meggyőznie minket arról, hogy az illető a legjobb jelölt a programunkra. El kell érnie, hogy mi is lelkesedni tudjunk a céljaiért. A Trendhimnél úgy tartjuk, hogy a legjobb munkaerő az olyan hallgató, akinek saját álmai és céljai vannak, és azok érdekében nem fél elengedni a kreativitását!

 

Fontos, hogy a motivációs levélnek angolul kell íródnia és legalább egy oldal hosszúnak kell lennie. Ha úgy döntesz, írsz nekünk, ne felejtsd el megadni a kapcsolati információidat sem (név, cím, telefonszám).

 

MI A HATÁRIDŐ?

 

A jelentkezés határideje 2019. december 1.

 

További fontos információkat ezen az oldalon olvashatsz:

 

https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-osztondij

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment