Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!
2015.III.21. Budapest
A klubbot Farkas Attila, Gombás László, Göldner Tibor és Ádám Péter képviselte. A halászlé főzés mellett felkérést is kaptak egy előadás megtartására a régi halászélet, halásztanyák, háló húzás, halfőzés, vízi malmok témájával kapcsolatban.
Az előadást Farkas Attila a klub alapító tagja tartotta. A közönség nagy érdeklődéssel hallgatta a régi időket, a hagyományokat megjelenítő fotókkal összekötött nagyszerű előadást.
Farkas Attila
Az előadás után a bajnokok megfőzték a bajai halászlét. Voltak az érdeklődők között olyanok is, akik életükben először kóstólták ezt az étket, elmondásuk szerint, meghatározó élmény volt számukra megízlelni, e különleges ízvilágot.
Ezek után már tudatosan is keresni fogják, ha olyan helyen járnak, ahol főzik városunk büszkeségét.
Ádám Péter a Bajai Halfőző Bajnokok Klubjának elnöke “munka közben”
“Nagyon jól éreztük magunkat. Örömünkre szolgál az ,hogy az eddiginél is jobban érdeklődnek a bajai halászlé iránt Budapesten. Köszönhetően klubunk működésének,egyre nagyobb ismeretségének is egyben.
Az utolsó taggyűlésen felvetődött lendvai (Szlovénia),laskói(Horvátország)részvételünk, az éves program naptárat most állítjuk össze.
Április 17-én tartjuk a harmadik éves fennállásunk évfordulóját és akkor egy nagyon fontos szponzori találkozót szeretnénk összehozni hiszen az ilyen részvételek is mint a mostani költségekbe kerül.”-írta megkeresésünkre Ádám Péter
Fotók: Ádám Péte facebook oldala