2020. November 24. Emma

Magazin

Programváltozások – az új kormányrendeletek függvényében

Baja Marketing Kft. | 2020. November 04. 15:50:48 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves Bajaiak!

A tegnapi kormányrendelet értelmében újra kellett gondolnunk a következő időszak programjait. A járványügyi helyzetre való tekintettel, elsősorban az Önök egészségének megóvása érdekében, a városvezetéssel egyeztetve a Baja Marketing Kft. SAJÁT SZERVEZÉSŰ novemberi és decemberi színháztermi és Kultúrpalotás programjait LEMONDTUK!

Így jövő héttől az ISMERD MEG A NAGY VILÁGVALLÁSOKAT! előadássorozat, a SPIRÁL FILMKLUB vetítései, valamint a Kultúrpalotában és a Turisztikai Központban tervezett kiállításmegnyitók is ELMARADNAK!

(A kiállítási anyagok kihelyezésre kerülnek, és a megadott időszakban megtekinthetők lesznek, csupán a kiállításmegnyitókat mondtuk le).

Ugyancsak elmarad a színházterembe tervezett hagyományos IDŐSEK VÁROSI KARÁCSONYA rendezvény is.

A döntés nem vonatkozik azokra a magánrendezvényekre, programokra, amelyek esetében a Baja Marketing Kft. csak bérbeadóként, s nem szervezőként szerepel. A napokban felkeresünk minden olyan partnert, aki valamely egységünket kibérelni szándékozott. Esetükben felmerül a kérdés, hogy a korlátozó rendelkezéseknek megfelelően is szeretnék-e megtartani a rendezvényt, hiszen pl. színház esetében csak minden harmadik székre lehet ülni, erre vonatkozó jelöléseket fogunk feltüntetni a székeken, s továbbra is kötelező a maszkhasználat, kézfertőtlenítés. Ettől nem lehet eltérni, szigorú a szabályozás, az üzemeltetőt és a rendezvény lebonyolítóját is terheli a felelősség. Mi ezeket betartjuk és betartatjuk, erre vonatkozó nyilatkozatot is kitöltetünk a szervezőkkel.

További intézkedés, hogy a Belvárosi Közösségi Ház (volt Tiszti Klub) meghatározatlan időre bezárt, az épület teljes fertőtlenítése megtörtént. Az intézményben működő csoportok foglalkozásai és az állandó rendezvények (így pl. a Görög táncház) ugyancsak elmaradnak.

Kérjük, figyeljék aktuális felhívásainkat, a Baja Marketing Kft. programjaival kapcsolatban pedig folyamatosan kérhetnek tájékoztatást közönségszervező kollégáinktól a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341).

Bízunk benne, hogy mielőbb túl leszünk ezen a helyzeten is – addig az Önök védelme és a kormányrendeletek betartása az elsődleges feladatunk. Kérjük, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:

Baja Marketing Kft.

hozzászólok