2019. május 23. Dezső

Magazin

Ovi-Suli a Szent Balázsban

Szent Balázs Katolikus Általános Iskola | 2018. március 04. 09:22:01 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

Akik ellátogattak szombaton a Szent Balázs Iskolába az Ovi-Suli soron következő foglalkozására, egy iskolai KALANDJÁTÉKban vehettek részt: Volt TAVASZVÁRÓ kézműves foglalkozás, ahol gyönyörű nárciszok „nyíltak” utalva arra, hogy már megérkezhetne a várva-várt tavasz ;) Nem csak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is elbűvölte a JÁTÉKÓRA, melyet Lőrincz József tartott s középpontjában az általa készített fajátékok álltak, melyek segítségével történik a matematikai-logika, figyelem, emlékezet, együttműködés, közösségépítés, és még sok más képesség fejlesztése. /Iskolánkban az 1., 2. és 5. évfolyamon jelenleg is fut órarendbe beépítve a „játékóra-program.”/

 

 

A tornateremben igazi KALANDPARK várta a kicsiket. Itt aztán lehetett kúszni, mászni, célba dobni, akadályokon átszökellni, a „Tarzani” lengést kipróbálni, trambulinon ugrálni.

 

 

Mára már nagyra nőtt volt-ovisulisaink kölcsönözték hangjukat annak a diafilmnek, mely a gyerkőcöket a MESE birodalmába, a szülőket pedig egy kis nosztalgiázásba repítette. Mindegyik helyszínről egy-egy kinccsel - és reméljük nagyon jó élményekkel – térhettek haza a családok.

 

Szent Balázs Katolikus Általános Iskola

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment