2024. Október 7. Amália

Magazin

Önkéntesek

Ádám Péter | 2016. Június 18. 06:46:42 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók:Ádám Péter

 

Pénteken a Bajai Halászléfőző Bajnokok Klubjával forgatott a Duna TV a Petőfi – szigetben.

 

Ádám Péter, a klub elnökének összefoglalója:

 

Egy hónappal ezelőtt keresett meg telefonon Zakar Ádám szerkesztő – műsorvezető a Duna TV-től. Elmondta,hogy szeretne riportot készíteni a Bajai Halászléfőző Bajnokok Klubjáról. Elmondta azt is ,hogy stábja az “Önkéntesek” c. műsorának készítené a felvételeket. Szeretne egy kicsit többet megtudni klubunkról, eredményeinkről, megalakulásunkról, tevékenységünkről. Rövid egyeztetés volt a klubtagokkal és az időpont kijelölés után elkezdtük szervezni a találkozót. Egy rövid klub megbeszélés után Radnóti Miklós feltette két bográcsban a halászlevet. Ádám e közben több klubtaggal is készített interjút. Ezek után kíváncsian várta az időközben elkészült, méltán híres bajai halászlé kóstolását.

 

 

Saját és a forgatócsoport elmondása szerint ilyen finom halászlevet még sosem ettek. Külön örömünkre szolgál, hogy a bajai halászlé ily módon történt népszerűsítésével újabb igazolást nyert a Hungarikummá minősített lé létjogosultsága a legjobbak között.

 

 

A felvétel július 10-én fél 12-kor lesz megtekinthető a Duna TV “Önkéntesek” műsorában. Szeretnék köszönetet mondani azoknak a klubtagoknak, akik e rendkívüli időpontban, saját idejüket feláldozva itt voltak, és ezzel is segítették a stáb munkáját. Szeretnék köszönetet mondani Koch Csaba (borász,Borrégiók elnöke), klubtársunknak a finom Kadarkáért, Göldner Tibornak (aki pár nappal ezelőtt vette át az első helyezett Megyei Termékdíjat), a finom süteményekért.

 

 

Továbbá szeretnék köszönetet mondani Zakar Ádámnak és munkatársainak a nagyszerű lehetőségért,

hogy szélesebb körben, az országban és országainkon túl, általuk még többen megismerhetik klubunkat és a klubunk által is képviselt kiváló lét.