2021. 16. Gusztáv

Magazin

Nyárbúcsúztató koncert a vízi színpadon

Ottmár Attila | 2020. Augusztus 27. 06:27:12 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

NYÁRBÚCSÚZTATÓ POP/MUSICAL KONCERT

BAJÁN A VÍZI SZÍNPADON!

Kedves Bajaiak!

Az idei nyáron a járványügyi helyzet miatt sajnos elmaradt az a könnyűzenei koncertsorozat, amelyet a városiak által igen kedvelt szabadtéri helyszínre, a Halászparton található Vízi Színpadra tervezett a Baja Marketing Kft. Ám a “Köszönjük, Magyarország!” program révén szeptember 4-én, pénteken, 20 órai kezdettel lehetőségünk nyílt egy nyárzáró koncerttel elbúcsúztatni ezt a kissé csonka, valamennyiünkben hiányérzetet hagyó vakációt.

Két ifjú, tehetséges művész érkezik Bajára – akik egyébként az elmúlt években a Budapesti Operettszínház nyári bajai szabadtéri szuperprodukciói alkalmával már felléptek nálunk, és igen megkedvelték városunkat, így izgatottan várják az újabb találkozást a helyi közönséggel.

Karsai J. András – ANDREW J.K. színész, énekes-dalszerző, pantomimművész számos színházban, többek között a Thália Színházban, Madách Színházban, Budapesti Operettszínházban, valamint tévésorozatokban és filmekben játszott már. Saját pantomimszínházi társulatot vezetett, ez évtől pedig a Turay Ida Színházban is láthatja a közönség több szerepben. A színház mellett Andrew J.K. művésznéven dolgozik énekes-dalszerzőként. Az elmúlt évek szóló dalai és koprodukciói után idén tavasszal megjelent A1 című nagylemeze.

HORVÁTH DÁNIEL színész, énekes 2014-2019-ig a Budapesti Operettszínházban játszott, többek között olyan szerepeket tudhat maga mögött, mint Tybalt a Rómeó és Júliában, vagy Ashley Wilkes az Elfújta a szélben. Láthatta továbbá a közönség a Vidám Színpadon, a Hatszín Teátrumban, a veszprémi Pannon Várszínházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon is, ahol 4 éven át minden nyáron színpadra lépett különböző szerepekben.

Szeptember 4-én a SZÓLJ SZÉLHAJÚ NYÁR! című közös koncertjükön popslágereket és musicalrészleteket is hallhat tőlük a bajai közönség, s a dalok sorából természetesen nem hiányozhatnak Andrew J.K. saját dalai sem.

Jöjjenek el, érezzék jól magukat ezen a nyárvégi szabadtéri, hangulatos koncerten, ahol a zenei élmény mellett a multimédiás szökőkút révén a vizuális látványban is gyönyörködhetnek.

(Esőhelyszín: Bácskai Kultúrpalota).

A koncert megtekintése INGYENES!!!

SOK SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET A HALÁSZPARTON!

Baja Marketing Kft.

rendezvényszervező csapata

hozzászólok