2021. Október 16. Gál

Magazin

Lezárult a Bácska Kupa 3. versenynapja

| 2021. Október 05. 06:00:09 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Heartstone bajnokság a korábbi versenyekhez hasonlóan szintén az Eötvös József Főiskolán került megrendezésre.
A szabályok ismertetése után kezdetét is vette a verseny. Három 40-45 perces kört játszottak a versenyzők, ahol az első 4 helyezett pontokkal gazdagodott. Végül ezeket a pontokat összegezve nyertest hirdettek. 


A mérkőzés szoros volt, az első két kör után holtversenyben álltam az első helyen, de végül a harmadik körben sikerült megszereznem a győzelmet – mondta Komárcsevics Milán, a bajnokság győztese.

Komárcsevics Milán hozzátette: „Ez volt az első e-sport rendezvény, amin részt vettem és örültem neki, hogy most egy olyan játékban mérethettem meg tudásom, amivel már régóta játszom. Sokat hozzátett a játékhoz, hogy most a vetélytársak velem egy szobában voltak jelen, valamint, hogy értékes nyereményekért küzdöttünk. A rendezvény remek hangulatban telt el, versenytársaimmal, a kiállított konzolokon más játékokkal is játszottunk a bajnokság után. Köszönöm a verseny lebonyolításában résztvevő szervezők munkáját. Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Remélem lesznek még hasonló, érdekes és újszerű programok városunkban.”

A szervezők elmondták, hogy szeretnének a jövőben is hasonló programokat szervezni a városban, hiszen a játékosok visszajelzései alapján rendkívül népszerű és hiánypótló eseményről van szó.

hozzászólok