2023. 10. Gréta, Margit

Magazin

Lepjük meg kislányunkat élethű Reborn babával

| 2023. Január 26. 08:06:11 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A babázás az egyik legkedvesebb gyermekkori ténykedés, ami valójában sokkal több játéknál. Hogy miért? Azért, mert babázás közben a lurkók lemásolják a szülők viselkedését, és a megtanult mintákat forgatják át a gyakorlatba. Azaz tanulnak. Tanulnak és tapasztalnak az életről, a gondoskodásról és sok minden másról. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a gyermeki karokban dédelgetett baba.

Miért jó, ha a játékszer élethű?

Az élethű Reborn babák nem kínálnak kevesebbet annál, mint ami a valóságközeli, valósághű megformálás. Azért nagyszerű hír, hogy ezek a babák valódi szempillákkal, hosszú, természetes hatású, selymes hajjal büszkélkednek, mert így a megjelenésük tényleg valószerű. Ez pedig fokozza a játék élményét, annak mélységét, egyúttal könnyebben kialakul a gyermeki kötődés, ami a szeretet, bizalom alapja jelen esetben.

A babák mindennek tetejében strapabíróak, azaz tűrik az esetleges megpróbáltatásokat, s akár éveken át hűséges társaikká válhatnak az őket ringató gyerkőcök számára. A Reborn baba játékkal minden egyes nap kaland, öröm, boldogság és izgalom. A szülői minták utánzásánál nincsen mélyebbre ható tanulás, miközben természetesen a szükséges készségek, képességek is fejlődnek, mondhatni észrevétlenül, de jobb szó a tudattalanul, mert idővel nagyon is érzékelhető a változás a gondoskodó lurkókon.

Hol élhetik még meg a mindennapok izgalmait?

Ha már felmerült az utánzás, másolás, akkor a játékkonyha sem hagyható ki a sokrétű játékszerek felsorolásából. Ez az a terep, ahova a betévedő lurkók egy az egyben megvalósíthatják mindazt, amit otthon látnak. Úgy, hogy közben nem kell tartani balesetektől, sérülésektől.

Ugyanilyen sokoldalú, fantáziával egy az egyben élővé varázsolható helyszínek a babaházak, ahol a hétköznapi élet kiegészülhet a képzeletvilág nyújtotta színes eseményekkel. Mindenesetre az izgalom garantált! Épp úgy borítékolható, ahogy a www.hawaj.hu oldalon a széles választék szülők és gyermekeik legnagyobb örömére, elégedettségére!

hozzászólok