2022. December 8. Mária

Magazin

Isaszeget is bevettük!

Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete | 2017. Június 17. 08:09:07 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Június 10-én “ÍZCSATA” vette kezdetét hazánk egyik történelmi helyszínén Isaszegen a Veres Pál Polgári Egyesület szervezésében. E rendezvényre kapott meghívást a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete.

 

 

A szervezők kérésére kóstolással egybekötött halászléfőző bemutatót tartottunk. A rendezvényt színes program jellemezte ahol a meghirdetett főzőversenyen kívül helyi és vendég előadók léptek fel műsoraikkal. Bajáról is megjelentek többen. Így a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület. Ők Ősi fegyverbemutatót tartottak. A Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesülete egészség ügyi szűrést végeztek. A Zabavna Industrija Tramburazenekar zenei műsorral gondoskodott a jó hangulatról.Egyesületünk 11 órától szinte folyamatosan főzte a sokak által ismert híres bajai halászlét.

 

 

A nap folyamán 250 adagot mértünk ki. A főzések ideje alatt folyamatos sorban állás volt. Akik csak kóstolták főztjeinket a megelégedés hangjával dicsérték azt. Miután elfogyott az utolsó adag is lettek volna még érdeklődők.Ekkor az egyik anyuka felajánlotta a vasárnapi ebédre szánt halát és így csapatunk még egy bográccsal tudott főzni a jelenlévőknek.

 

 

A főzőverseny abszolút első helyezését az általunk főzött bajai halászlé nyerte de mivel csak bemutató főzést tartottunk így tiszteletbeli helyezésként tudhattuk be mindezt. Szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek a meghívásért a tálalásban való segítségért és tagjainknak Horváth Lászlónak,Göldner Tibornak , Lovrity Ferencnek, Horváth Bálintnak és a csapatot elkísérő a (szervezésben is kiváló munkájáért) Horváth Árpádnak  a nagyszerű hozzáállásért,részvételért!


Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete

hozzászólok