2022. 2. Ottó

Magazin

Hogyan válasszunk női farmert? Mutatjuk a top tippeket!

| 2022. Május 23. 06:14:58 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A megfelelő farmer kiválasztása kulcsfontosságú szempont, ha igazán stílusosan és az alkatunkra szabottan szeretnénk megjelenni. Ezért érdemes pár fontos szempontot figyelembe venni, amikor farmert választunk. Az első és legfontosabb természetesen a saját stílusunk, viszont farmer fazont nem csak a szettjeinkhez választunk, hanem az alkatunkhoz is. Járjunk utána, hogyan!

Alkati kérdések – nem minden fazon jó minden alkathoz

Nem minden fazon áll jól minden alkatnak. A különféle fazonok más-más hatást mutatnak egy vékonyabb és egy teltebb testalkaton is. Ezért érdemes kicsit szemügyre venni ezt a kérdést. A slim fazonok például kevésbé előnyösek azok számára, akik csípőben erősebbek, de lábrészen sokkal vékonyabbak. Abban az esetben viszont teljesen csinos végeredményt kapunk, ha a slim farmerhez mondjuk egy hosszabb felsőt vagy pólóruhát veszünk fel. Ez a farmertípus egyébként is egy elég kényes nadrágféle, ezért akkor sem a legmegfelelőbb, ha nagyon vékony testalkattal rendelkezünk. A skinny farmer viszont már sokkal több módon hordható. A slim és a skinny közt az a különbség, hogy előbbi teljesen a testhez simul, utóbbi viszont csupán finoman követi a test vonalát, viszont hasonlóan egy szépen passzoló farmerről van szó. Ezért csinos, de nem olyan hatású, mintha egy leggingset vettünk volna fel. Persze nem csak ezek a fazonok léteznek. Az idei trendek visszahozták a retro időkből ismert répaszárú, illetve egyenes szárú nadrágokat is. Ezek szintén olyanok, amelyek nem biztos, hogy mindenkinek a legjobban állnak. A csípőben és fenékben erősebb hölgyeknek például az egyenes szárú lehet problémás. Amíg a répaszárú nadrág pont fordítva: a csípőben és fenékben kisebb alkatoknak lehet macerás. Hiszen ezen nadrágtípus csak még jobban „eltünteti” ezt a testrészt. Pontosan emiatt, mielőtt farmert választunk, érdemes megfigyelni az alkatunkat, és elképzelni magunkon az adott nadrágot. Ebben a Bolf webáruháza is tud segíteni, hiszen a pontos mérettáblázatuk segít abban, hogy magunk is el tudjuk otthon dönteni, hogy az adott nadrág mennyire felel meg az alkatunknak. A https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Nadragok_Farmer-13017.html linkre kattintva meg is tekinthetjük nem csak a rendkívül széles kínálatot, hanem a pontos mérettáblázatokat is.

Nyári fazonok, amik mindenkinek jól állnak

Ahogy említettük, az idei szezon rendkívül széles fazonkínálattal jelentkezett a farmerek terén. Ez nem is meglepő, hiszen ahogy visszatértek a különféle retro darabok, úgy legalább plusz 4-5 fazonnal bővült a mostanában futó kínálat. Ezért most már nem csak slim, skinny, klasszikus vagy egyenes szárú létezik, hanem visszatértek a már említett répaszárúak, a bő fazonok, sőt még a trapéz nadrágok is. A nyári nadrágok hasonlóan rendkívül impozáns variációkkal érkeztek közénk. Melyek azok közöttük, ami minden alkaton remekül mutatnak? Először is a legjobb nyári farmernadrág az mindenképp a capri, azaz a lábszárközépig érő fazon. Ez teltebb és vékonyabb alkatokon is remekül mutat. Hasonlóan stílusos és menő lehet az enyhén lazább szabású, bokáig fölé vagy lábszárig érő nadrág is.

hozzászólok