2024. December 14. Szilárda

Magazin

Határtalan halfőzés

Ádám Péter | 2017. November 18. 19:00:34 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Szent László ÁMK-ban 2017 november 6-án volt a Határtalanul Erdély-Baja 2017 projekt zárónapja. Ennek keretén belül az ünnepi vacsora bajai halászlé volt,melyet a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületének tagjai főztek. A vendégek a székelyudvarhelyi Palló Imre Művészeti Líceum diákjai és tanárai voltak.

 

 

Főzés közben az érdeklődő diákok és tanárok szakszerű ismertetést kaptak a bajai halászlé történetéről és elkészítéséről is. a mintegy kilencven adag halászlé nagy sikert aratott az erdélyi és bajai vendégek között egyaránt.

 

Az egyesület tagjai közül Göldner Tibor, Lovrity Ferenc és Radnóti Miklós voltak a főző mesterek.

Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete