2022. 18. Ilona

Magazin

Ezek voltak a legnépszerűbb kocsmai nyerőgépes játékok

| 2022. Július 27. 08:10:49 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Sajnálatos módon idén 10 éve, hogy a kocsmai nyerőgépek befejezték a működésüket. Emlékezetes nap volt, mikor végleg kikapcsolták az összes kocsmai nyerőgépet. Sorok álltak a nyerőgépek előtt, hogy még utoljára szerencsét próbálhassanak a játékosok. A törvény úgy rendelkezett, hogy ezek után már csak kizárólag kaszinókban érhetőek el ezek a nyerőgépes játékok.

Az első kocsmai nyerőgépes játékok még nagyon eltérnek a mai modern nyerőgépektől. Sikerük az egyszerűségükben rejlett. Nem voltak bonyolult beállítások, könnyedén érhető és kezelhető kocsmai nyerőgépes játékokról beszélünk. A fejlesztőknek pontosan az volt a céljuk, hogy az utcáról betévedve, bárki könnyedén szerencsét próbálhasson rajtuk. De nézzük is meg melyek voltak a legnépszerűbb kocsmai nyerőgépes játékok?

Double Dice kocsmai nyerőgépes játék

Mondhatjuk, hogy szinte ez volt az első népszerű kocsmai nyerőgépes játék. Double Dice játékgép szinte minden kocsmában megtalálható volt. Csupán 3 tárcsával és 5 nyerővonallal rendelkezett, de mégis közkedvelt kocsmai nyerőgép volt évegkig. Kezelése senkinek sem okozhatott gondot. A pénz bedobása után a pörgetés gombbal indíthattuk el a játékot. Lehetőségünk volt adott tárcsákat megtartani, ezzel növelve az egyforma szimbólumok megjelenését. Ingyenes pörgetést, akkor nyertünk, ha mindegyik tárcsán megjelent egy dobókocka szimbólum. Ezért is nevezték kocás nyerőgépnek. Főnyereményt, pedig akkor nyertünk, ha kötésben megjelentek az óra szimbólumok. A jackpot összege a megtett tétünk 200X-a volt.

A népszerű Super Dice kocsmai nyerőgép

Bizonyára a Double Dice nyerőgépes játék sikerének köszönhetően az alkotók úgy érezték, itt az ideje fejleszteni. Éppen ezért megszületett a Super Dice kocsmai nyerőgépes játék. Ez lényegében teljes mértékig megegyezik a Double Dice nyerőgéppel. Itt is három kocka szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket, a jackpothoz ugyancsak kötésben megjelenő óra szimbólumok szükségesek és jelen esetben is növelhetjük a nyerési esélyünket, ha olykor megtartjuk a tárcsákat. A fejlesztés lényege egy újabb megjelenés plusz egy új nyerési funkció lett. Ugyanis a Super Dice nyerőgépen, ha megkaparintottuk az ingyenes pörgetéseket a véletlenszerűen aktiválódhat a dupla szorzó. Ezáltal az ingyenes pörgetéseket alatt szerzett nyeremények megduplázódnak. Sőt, ez az főnyereményre is érvényes lehet, éppen ezért a Super Dice a kocsmai nyerőgépen a jackpot összeg a megtett tétünk 400-a is lehet!

Multi Dice a kocsmai nyerőgépes játékok királya

Valljuk be őszintén, hogy ezt a nyerőgépet már nem mindenki értette. Nem egyszer fordult elő, hogy a játékosok úgy vélték a nyerőgép meghibásodott. Nem mindenki érette, hogy a bónusz pörgetésekben, mért jelennek meg újra a kockák, és mi ez a rengeteg szorzó? Igen, a Multi Dice kocsmai nyerőgépes játék már a jövőbe tekintett és egy másik kalandba invitált minket. Még a megjelenése nem is változott a játékmenete nagyon is! A korábbi változatokhoz képest nagyobb eltérés, akkor tapasztalható, ha aktiválódik az ingyenes pörgetés funkció. Ebben ez esetben kocka szimbólumok megjelenésével további pörgetéseket és szorzókat is nyerhetünk. A maximum szorzó 5X-ös volt. Ezáltal, akár a főnyereményünk is elérhette ez az szorzót, ami szép kis összeg lehetett!

Online elérhetőek a kocsmai nyerőgépes játékok?

Siránkozásra nincs okunk, mivel a nyomozásunknak hála kiderült, hogy a nagyobb városi kaszinókon kívül, online is elérhetőek a kocsmai nyerőgépek. Szóval a világ újból változott és ezáltal megérkeztek az online kocsmai nyerőgépek. Ezek, kinézetben és játékmenetben is teljesen ugyanazok a játékok. Érdemes kipróbálni őket, már csak egy kis nosztalgia miatt. Kíváncsiak vagyunk kinek durran be az óranyeremény online kocsmai nyerőgépes játékon?

hozzászólok