2019. augusztus 21. Sámuel

Magazin

Ez már katasztrófa!

Bátori Magdolna | 2019. május 05. 12:10:52 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

 

 

Május 4-én a Szemétfogócska megkezdte a VODICA közeli óriási szemétmennyiség csökkentését. Sajnos, az "óriás" jelző nem túlzás, mert az év során kitelepüléseinknek állandó helyszíne ez a terület lesz, hiszen még több hasonló "kincsesbánya" van a szomszédságban is.

 

 

Ezen a szombaton 91 résztvevővel, 45 perc alatt megpakoltuk a 7 és 3 köbméteres edényeket, valamint sok zsákot és nagy hűtődobozokat hagytunk az út mellett, melyeknek az elszállítását az önkormányzat vállalta föl. Nagyon KÖSZÖNÖM a LUA vezetőinek: Nagy Györgynek, Goretity Krisztiánnak, és edzőinek: Éber Elődnek, Csengő Lajosnak, Csipak Kornélnak, Majszlinger Tamásnak, Gál Andornak a szervező munkáját, valamint azoknak a családoknak a kitartó fáradozását, akik évről évre elszántan gyűjtögetnek.

 

 

A tavaszi programsorozat következő időpontja június 1-e lesz,amikor a gyűjtögetés után lehetőség lesz csapatépítő és közösségformáló programra is a szabadban. (A részleteket majd később). Erre a napra várom sok szeretettel mindazokat, akik ÖNKÉNT jönnek, mert TENNI szeretnének a környezetükért és  FELELŐSSÉGET éreznek a természet értékei iránt!!!

 

 

A Szemétfogócska első félévének záróeseménye június 8-án  lesz, melyen az állandó és elszánt résztvevőket a
BNKK csapatai támogatnak. Addig is gyűjtsük az erőt!!!!

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment