2021. 17. Rudolf

Magazin

Egyre népszerűbb a Quiz Club

Antal Tibor | 2016. December 14. 11:36:49 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Egy éve számoltunk be arról a remek kezdeményezésről, melyet Telek Zoltán, a polgármesteri hivatal munkatársa fővárosi tapasztalatok alapján hívott életre Baján, s mely a keresztségben a Kocsmakvíz nevet kapta.

 

Telek Zoltán

 

Korábbi cikkünk:

 

http://sugopart.hu/magazin/kocsmazas-ahogy-eddig-meg-nem-ismertuk

 

A történet lényege egyszerű: 3 – 4 fős csapatok jelentkezhetnek, akiknek több fordulón keresztül különböző típusú kérdésekre kell válaszolni. A nevezés ingyenes, a dobogósok pedig apró ajándékokat kapnak, de igazából a jó hangulat, az együttlét és a versenyszellem a legfontosabb.

 

 

A 2014-es induláskor az első kvízre 5 csapat jelentkezett, majd fokozatosan emelkedett a létszám. Tavaly átlagban már 8 – 12 brigád volt a rendszeres résztvevő, és a havi összejövetelek, valamint a helyszínek száma is a duplájára emelkedett.

 

Amikor tegnap beléptünk a nemrég megnyílt Club 9-be, nem akartunk hinni a szemünknek. Nem kevesebb, mint 21 baráti társaság jött össze, hogy részt vegyen a játékban. A nevezők között a tinédzserektől a nyugdíjasokig nemre való tekintet nélkül képviselte magát minden korosztály. Mint a főszervezőtől megtudhattuk, a 21 csapat teltházat jelent. Igazából a kakasülőre még be tudnánk rakni 3 – 4 brigádot, de kényelmesen ennyien férünk el. – nyilatkozta Telek Zoltán.

 

 

– Mi a siker titka?

 

– Mint annak idején a népmesék, szájról – szájra terjed a hírünk. Aki egyszer eljön, az általában visszatér hozzánk, és másnak is ajánlja a programot. De például ma volt itt egy társaság, akik nem játszottak, hanem vacsorázni tértek be, de annyira megtetszett nekik is amit csinálunk, hogy rögtön megkerestek azzal, hogy legközelebb már ők is beszállnak.

 

– Több helyszínen is voltatok, most mi a helyzet?

 

– Most már csak itt vagyunk a Club 9-ben. így alakult, de igazából a többi helyet ki is nőttük. Nevet is változtattunk Quiz Club-ra, így lehet minket megtalálni a facebookon is.

 

– Lesznek-e még változások a közeljövőben?

 

– Igen, tavasszal szeretnénk összehozni egy olyan fordulót, ahol csak sport jellegű kérdések lesznek. Ha bejön a kezdeményezés, akkor megyünk tovább, és más témakörök is szóba jöhetnek. További jó hír, hogy egyre több szponzor jelentkezik, akik díjakat ajánlanak fel a dobogósoknak.

 

A következő összejövetel 2017. január 10-én lesz a halászparti  Club 9-ben,  melyre a facebookon lehet majd jelentkezni.

 


hozzászólok