2022. 2. Ottó

Magazin

Divatos női cipők – milyen stílusú lábbelik a legnépszerűbbek a divatimádók köreiben?

| 2022. Május 27. 09:41:53 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A jó idő beköszöntével egyre többen nézünk olyan lábbelik után, amelyek praktikus viseletet jelentenek a mindennapokban. A napsütés és a meleg kicsalogat mindannyiunkat a szabadba, amit a rendre elszaporodó szabadtéri rendezvények is jól mutatnak. Akik számára viszont fontos a trendiség, komolyan megválogatják, hogy milyen lábbelit viseljenek ilyenkor. Nézzük meg tehát, mik a legmenőbb darabok mostanság.

Sneakerek különféle stílusokban

A sneakerek eddig is az egyik legnépszerűbb urban stílusú viseletnek számítottak a hölgyek köreiben. Ez nem is csoda, hiszen olyan univerzális viseletekről van szó, amiket egyaránt viselhetünk sportos és nőies szettekhez is. Ráadásul a fazonok és színek terén rendkívül nagy a választék ezeknél a cipőknél. Az idei trendek főleg a platform, tehát a vastag talpú sneakereket emelik ki. Ezek nem csupán rendkívül nőiesek, de hihetetlenül kényelmesek is. A vastag talpak extra komfortot adnak kedvenc lábbelinknek, ami még ráadásul a magasságunknak is kedvez. Ezáltal remekül passzol akár szoknya vagy ruha mellé is. Ezeket a sneakereket idén ráadásul különféle élénk, akár neon színekben is beszerezhetjük. Ha pedig imádjuk a futurisztikus kinézetű cuccokat, akkor a fémes csillogású darabokat sem érdemes kihagynunk. Ilyen stílusú sneakereket szinte minden nagyobb márka kínál számunkra. Tehát a Converse, a Nike és női Puma cipő között is megtalálhatjuk ezeket a lábbeliket. Ráadásul a retro vonal is hangsúlyos szerepet kapott idén a sneakerek kapcsán is. Olyan mutatós, múltidéző darabokat is beszerezhetünk, amelyek remekül passzolnak majd a retro trendeket követő kiegészítőinkhez. A színek tekintetében pedig idén a klasszikus fehér és fekete árnyalatok is hódítanak – azonban számtalan különleges színvariációval is találkozhatunk. Az elegáns pasztellszínek a sneakerek terén is rendkívül divatosak, ráadásul egy kis flitterrel megbolondítva rendkívül stílusos megjelenést kölcsönözhetnek számunkra.

Balerinák bármely alkalomra

A balerina cipők a hölgyek legpraktikusabb lábbelijei közé tartoznak. Rendkívül kényelmes viseletnek számítanak, és nőies kinézetükkel szinte bármilyen öltözékhez remekül illenek. A különféle gyártók is tisztában vannak ezzel, ezért számtalan stílusvariációban kínálják ezek a cipők számunkra. A balerina cipő nem csupán nőies, de nagyon komfortos is, mivel nem terheli úgy a lábat, mint a különféle magassarkúk. Ugyanakkor talán legjobb váltócipő alternatívaként is ismertek, mivel a hosszú séták alkalmával jó szolgálatot tesznek. A balerinák 2022-ben is töretlen népszerűségnek örvendenek, ráadásul ma már kaphatunk vastag, talpú azaz platform verziókat is ezekből. A platformosított darabok még az eredeti változatnál is kényelmesebbek lehetnek. A színek tekintetében az idei szezon minden ízlésnek kedvez, így biztosan mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb darabokat a balerinák közül is a kínálatban.

hozzászólok