2023. December 1. Elza

Magazin

Beindult a bababörze

Antal Tibor | 2023. Március 19. 11:29:03 | Utolsó frissítés: 9 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Aki ma délelőtt kilátogatott a bajai ócskapiacra azt tapasztalhatta, hogy sokkal több a gyermekholmi, ruhák, játék, mint általában. Nem csoda, hiszen az ócskapiaccal egy időben az idei első bababörzét tartották, melynek főszervezője Hajnal Beáta.

Ilyenkor az anyukák, de van hogy maguk a gyerekek kinőtt ruháikat, cipőiket, megunt játékaikat szokták árulni amik olyan jó állapotban megmaradnak, hogy még pénzé lehet őket tenni. Ez gyakori azért a ruháknál – cipőknél hiszen ebben a korban nőnek a gyerekek, mint a gomba. Mint a főszervezőtől megtudhattuk, az idei első alkalomra 37-en jelentkeztek, de volt már olyan bababörze is, ahol több mint hatvanan árultak egymást erősítve.

De ma sem lehetett panasz a kínálatra és a vásárlókra sem, hiszen a visszajelzések alapján a többség jó forgalmat tudott lebonyolítani. A következő börzét még nem lehet tudni mikorra fogják meghirdetni, de az az eddigi tapasztalat, hogy minden hónapban azért nem feltétlenül érdemes csinálni.

Aki esetleg legközelebb csatlakozna az akcióhoz az a főszervezőt közösségi oldalán tudja elérni. Persze árulhat mindenki bármikor külön is, hiszen a bajai ócskapiac minden vasárnap várja az árusokat, és a vevőket, érdeklődőket is.

hozzászólok