2020. November 26. Virág

Magazin

Az RTL Klub is itt volt

Bátori Magdolna | 2020. Szeptember 13. 05:35:49 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bátori Magdolna

Különlegességekben gazdag Szemétfogócska

A szombati gyűjtögetés (helyszín Bácsbokod felé az erdő) sok-sok egyediséget tartalmazott, mint pl:

– most először kaptunk 15 köbméteres “edénykét”, aminek a megtöltése sem jelentett nehézséget a csapatnak, sőt még 24 db zsákot is megtöltöttünk, amit 36 fő produkált, (22 gyermek és 14 felnőtt).

  • -most támogatta először a munkánkat a Baja Kommunális és Nonprofit Kft. kis teherautója, ami óriási segítség volt a szemét több száz méteren át történő szállításában. Nagyon KÖSZÖNJÜK Ott Mátyásnak és két munkatársának az aktív közreműködést!

– most szemétfogócskázott először a 10 millió Fa Baja képviseletében: Görgei-Reiner Rita és a Kutyabaja Alapítvány képviselőjeként: Kübler Anikó és Balázs Andrea. Köszönjük a ránk szánt időt és az együttgondolkodást!

– most kaptunk szponzorálást először a SÁRKÖZ GREEN PLAN Kft-től banán formájában, valamint sokadszor támogatja csapatunkat az OPTIMUM SOLAR, most éppen olyan tollakat kaptunk, amit szemétből, újrahasznosítás során készítettek. Mindkét meglepetést köszönettel és nagy örömmel fogadták a gyerekek!

– most látogatott meg bennünket először az RTL KLUB televízió forgató csoportja és megörökítette a mai gyűjtögetésünket. Nagyon köszönjük a lehetőséget, hátha…talán…esetleg mások is “megfertőződnek” ezzel a szellemiséggel és kedvet kapnak a folytatásra!!

– először koccinthattak végre a gyerekek is friss musttal, amit az ANTAL PINCÉSZET-nek köszönünk.

– a mai csapat különlegességeken túl, első, egyedi és nagyon stílszerű születésnapi köszöntésben részesített a szemétfogócskás csapat, azaz a “kemény mag”. Először ünnepeltem 15 köbméternyi szeméttel háttérképként, ami teljesen egyértelmű és természetes számomra, valamint egyedi volt, mert 35 fős “kórus” sem énekelt még nekem soha. Nagyon megható volt, és köszönöm a csapatnak.

Úgy gondolom, hogy egy gazdag, tartalmas délelőttnek voltunk részesei mindnyájan és ma is bebizonyította mind a 36 résztvevő, hogy PÉNZ NÉLKÜL IS LEHET ÉRTÉKET TEREMTENI!!! Találkozzunk legközelebb október 3-án!

Bátori Magdolna

hozzászólok