2021. 8. Mihály

Magazin

Aranyak Berlinből

Antal Tibor | 2021. Május 01. 12:37:01 | Utolsó frissítés: 1 hete

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

2021. április 8-20. között 140 borbíráló és mintegy 8000 minta részvételével zajlott a legnagyobb német borverseny, a Berliner Wine Trophy. A közel 2 és fél ezer díjazott között 105 magyar bort találni, közülük aranyérmet szerzett a bajai Antal Pincészet 2020-as Cabernet Sauvignon Rosé-ja.

Az Antal Pincészet díjnyertes bora

-Már egy ideje terveztük, hogy megmérettetjük magunkat külföldi versenyen is. Idén lehetőségünk volt  Magyarország  berlini nagykövetségének szervezésében eljuttatni borainkat a Berliner Wine Trophy-ra, mely Németország legnagyobb és legrangosabb nemzetközi borversenye, melyen Cabernet Sauvignon Rosé 2020. borunkkal aranyérmet nyertünk. – nyilatkozta Antal Attila borász a Sugóparti Híreknek.


-Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ilyen szép sikert értünk el első nemzetközi versenyünkön. A sok munka meghozta gyümölcsét. Az egész család és dolgozóink áldozatos munkája nélkül nem sikerülne szép eredményeket elérnünk. Nagyon nehéz volt mindenki számára a tavalyi év, de ez az eredmény némiképp kárpótolt a sok elmaradt rendezvényért és versenyért, és újabb lendületet ad, hogy továbbra is ilyen elhivatottan készüljenek kiváló boraink. – zárta a sorait a bajai borász.

de nemcsak az Antal Pincészetre lehetünk büszkék.

További bajai kötődésű aranyérmes díjazottak:

Schieber Gavallér Cuvée 2017 – arany

Koch Borászat Villányi Franc 2017 – arany

Koch Borászat 899 Merlot 2015 – arany

Koch Borászat Csanád Cuvée 2015 – arany

hozzászólok