2018. február 24. Szökonap

Magazin

A kórházban is járt a motoros Mikulás

Lencsés Péter | 2017. december 07. 15:03:32 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

A hagyományokhoz híven idén is jött szinte menetrend szerinti pontossággal a Bajai Motoros Egyesület Mikulása. A Miklásváró ünnepséget a kicsik tánca nyitotta a Szentháromság téren a Golden Dance csapatnak köszönhetően, majd a Felhőtánc duó hozott mikulásváró dalokat az egyre izgatottabb apróságoknak. A Mikulásra nem kellett sokat várni, kb. 17:30 környékén egy Pannonia motoron szállította egy krampusz.

 

A motoros mikulás és csapata

 

A kis ajándékozás után sokan fényképezkedtek a mikulással és többen barátkoztak a krampusszal is. A jó gyerekek mellett a rosszak is kaptak szaloncukrot. A Szentháromság téri program alatt gyűjtést tartott az egyesület a Bajai Szent Rókus Kórház Gyermekosztálya számára, majd az este a konvoj átvonult a kórházba, ahol Felhőtánc Duó (Északi Szabi és Szarvas Panni) zenélt a kórház kis lakóinak az ajándékosztás alatt.

 

Fotók: Lencsés Péter

 

Az este itt ért véget egy (szintén szokásosnak mondható már) csoportkép készítéssel, melyen a kicsik és nagyok épp úgy jelen voltak mint a kórház dolgozói és a motoros egyesület tagjai

 

 

fy;"> Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment