2021. 17. Zsófia

Közélet

Újra nyit a Kalandpark?

Antal Tibor | 2021. Április 20. 19:55:01 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

2016-os nagy dobása a Kiserdő Kalandpark megnyitása volt a Petőfi – szigeten, mely gyakorlatilag a Halfőző Fesztiválra készült el. Első mondatunkból kiderült, hogy akkor még halfőző is volt, meg kalandpark is a városban, de azóta nagyot változott a világ. Tavaly már egyik sem, és eddig nagyon úgy tűnt az idén sem lesz ez másképp, de múlt héten felcsillant a remény, hogy talán a kalandparkot júniustól újra megnyitja a város, amiről a polgármester asszony pár napja videóüzenetben is beszámolt.

Pedig tavaly már inkább szabadult volna a Baja Vagyon Zrt. az 53 millió forintból, 100%-os önrésszel megvalósult aktív kikapcsolódási lehetőségtől, illetve pontosabban fogalmazva üzemeltetőt keresett rá.. Úgy tűnik nem talált. A leállást követően pedig a park egyre rosszabb formába került, a főbejárat most is szeméttárolóra hasonlít, és pár hete egy fa is kidőlt. ami része volt az egyik pályának.

Az eset után mindjárt meg is kezdődött a szájkarate a neten, hogy ezért az előző- vagy a mostani városvezetés a hibás, de ezzel úgy nagyon nem foglalkoznánk. A fa kidőlt, a helyét a tervek szerint egy oszlop fogja átvenni, mint ahogy pár másikét is ami veszélyes lehet, és a felülvizsgálatok elvégzése, és az engedélyek beszerzése után, isten is úgy akarja a park nyári vakáció beköszöntével már várhatja a látogatókat. Ami azért is fontos lenne, mert köztünk szólva, egy kicsit sikeresebb vállalkozás volt, mint a vele közel egy időben megvalósult csúszkapálya, ami a kalandpark részeként talán jobb helyen lenne.

hozzászólok