2020. 1. Tünde

Közélet

Új alpolgármestere van a városnak

Antal Tibor | 2020. Május 14. 18:36:54 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fontos bejelentést tett közzé ma délután közösségi oldalán Nyirati Klára:

A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések súlyos anyagi gondokat hagynak maguk mögött, az állam nem segített az önkormányzatoknak a vírus elleni harcban, hanem inkább forrásokat vont el. A helyzet megoldását itt kezdjük a városházán. Összevonjuk a városüzemeltetési és a városfejlesztési irodát. Ebből fakad az is, hogy szükség van valakire, aki szakértője ezeknek a területeknek. Ki lehetne erre alkalmasabb, mint Széll Péter, aki korábban három cikluson át volt a város polgármestere és sokkal jobban ismeri ezt a területet, mint bárki más. Széll Péter mindenféle plusz juttatás nélkül vállalta, hogy társadalmi alpolgármesterként kezébe veszi a városüzemeltetési és városfejlesztési feladatokat. Köszönet érte!

Széll Péter
  • Megtisztelőnek tartom polgármester asszony felkérését. Feltételezem, hogy a felkérés a városfejlesztési és városüzemeltetési bizottsági elnökként végzett munkám folytatására való ösztönzés. Az alpolgármesteri feladattal együtt azonban hatáskör is jár, ami lehetővé teszi az ezekben a feladatokban való hatékonyabb munkavégzést a bajaiak, a bizottság, a hivatal érintett irodái és a város gazdasági társaságai koordinálásában. Jelzem, hogy ragaszkodtam ahhoz, hogy a korábbiakhoz képest semmilyen többletjuttatást nem akarok ezért elfogadni. Hatékony munkára és egyfajta “katalizátor” szerepre lettem felkérve, megbízásom esetén kész vagyok tenni ennek érdekében. – nyilatkozta Széll Péter a Sugóparti Híreknek.

A hétvégén újra szabadok lesznek a bajai játszóterek

De emellett a polgármester asszony kommünikéjében az is szerepelt, hogy a kormányrendeletnél pár nappal korábban, már most hétvégén újra megnyílhatnak Baján a játszóterek is.

hozzászólok