2018. december 13. Luca

Közélet

Rangos díjat vehettek át Halászléfőző Bajnokaink!

Horváth László | 2018. február 23. 20:20:58 | Utolsó frissítés: 9 hónapja

 

2018 február 17-én adták át a „Szakmai elit” díjakat Szombathelyen. Fotók: Ádám Péter facebook oldala


Az immár XIX. díjátadó gálára az ország minden tájáról érkeztek kitüntetettek. Az egész estés programon azok a cégek, vállalkozók, sportegyesületek, kiváló szakemberek és civil szervezetek részesültek elismerésben, akik eddigi tevékenységükkel, sikeres munkájukkal szakterületükön példát mutattak és elnyerték az emberek szimpátiáját is. Nagy örömünkre ebbe a szakmai elitbe választották a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületét is. Kategóriánkban az „ÉV KIVÁLÓ EGYESÜLETE 2017-DÍJ”-at érdemeltük ki.

 

A gálán az egyesületet Horváth László elnök és Göldner Tibor - 2017-ben az ország legjobb halfőzője díj büszke tulajdonosa- képviselte.

 

A szervezők tájékoztatása szerint a díjat független bizottság ítéli oda,melyet internetes felmérés előz meg. A „versenybe”-nevezni nem lehet, kizárólag a megkérdezett emberek véleményét veszik figyelembe. Külön öröm számunkra, hogy a díj egyben a világhírű bajai halászlénak is szól, melynek képviselete megtisztelő elismerése eddigi több éven keresztül folytatott munkánknak.

2018 február 23. Horváth László
Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete
elnök

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment