2020. November 29. Taksony

Közélet

Összevont bizottságok, új tagok

Antal Tibor | 2020. Július 01. 16:43:33 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A keddi testületi ülés 28. előterjesztése a Képviselő – testület állandó bizottságainak személyi összetételében, és szerkezetében történő változásokról szólt. Racionális és gazdasági okokból kettő eddig különálló bizottságot a Pénzügyi, Város- és Gazdaságfejlesztési Bizottságot, valamint a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottságot összevonták. Az újonnan létrejött bizottság a Pénzügyi, Városfejlesztési, és Városüzemeltetési Bizottságként nevet kapta.

A PVVB-nek 4 önkormányzati képviselő a tagja: Hornyák József, Dani Gitta (Sikeres Bajáért Egyesület), Rácz Péter, Kovács Csaba (Fidesz).

Valamint 3 nem képviselő tag: Kajtár József, Komlósi Nikolett és Barna György. A bizottság elnökének Hornyák Józsefet választották.

További változás, hogy a Szociális, Egészségvédelmi és Sport Bizottságban Szabó Richárd és Teket Melinda lemondása után megüresedett helyeket Halmágyi Krisztián, és László Károly foglalhatta el.

Az Idősügyi Tanácsba az alpolgármesteri címéről való lemondás miatt László Károly helyett Hajdú Miklós került. A Bajai Települési Értéktár Bizottság csapatába pedig Szekérné Dikán Edina lemondását követően Teket Melinda igazolt.

hozzászólok