2020. 31. Angéla

Közélet

Nincs vége!

Antal Tibor | 2019. Június 07. 21:18:36 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Tisztelt Olvasóink!

 

Mint bizonyára sokan értesültek róla, a Sugóparti Híreknél az előző héten tulajdonosváltás történt. Az addigi üzemeltető Sugópart alapítványtól a bajai Kiru – Fon Kft vette át a stafétabotot. Ezzel egy időben a honlapon leállt az új hírek gyártása, csupán a facebook oldal működött a folyamatosság biztosítása érdekében. A tulajdonosváltással kapcsolatban én is úgy gondoltam, hogy egyben szemléletváltással is fog járni a portálnál, amiben nem kívántam közreműködni, és ezért úgy éreztem eljött az a pillanat, hogy felállok, és emelt fővel hagyom el azt a több mint 19 ezres közösséget, amiért az elmúlt közel 5 évben nagyon sokat dolgoztam. Ezúton is köszönöm családom türelmét.

 

Azonban azóta megkeresett az új tulajdonos, aki felvázolta, hogy velem képzeli el a Sugóparti Hírek jövőjét, változatlan szerkesztési elvekkel, struktúrával. A független szerkesztés kritériuma számomra alapfeltétel volt, és nagyon örülök, ebben ugyanúgy gondolkodunk.  Emellett technikai fejlesztésekről is beszéltünk, amire korábban anyagi lehetőségek híján sajnos nem kerülhetett sor. Például, hogy hamarosan végre mobilbarát lesz az oldal, amit már sok olvasónk hiányolt teljesen jogosan. Rövid gondolkodási idő után elfogadtam az ajánlatot, így egy rövid szünet után mától továbbra is jómagam szerkesztem a Sugóparti Hírek oldalt.

 

Szóval holnaptól nagyüzem, várjuk régi és új olvasóinkat, a beküldött fotókat, információkat, akár cikkeket, és próbáljunk csinálni közösen egy olyan színvonalas portált, amilyenre eddig még nem volt példa Baján.

 

 

Antal Tibor

Sugóparti Hírek főszerkesztő

2019. június 7.

 

Ui: Minden családost várunk hétfőn délután 17.00-tól a Tóth Kálmán téren a kismotoros olimpián és gyermekbicikli versenyen!

 

A helyszín szokás szerint a Belvárosi templom és a Gimnázium közötti rész lesz. A nevezés minden gyermek számára ingyenes!

 

 

 


hozzászólok