2021. 23. Zoltán

Közélet

Ismét lehet kölcsönözni

Ady Endre Városi Könyvtár | 2021. Április 07. 11:41:56 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Tisztelt Olvasóink!

Miután a beoltottak száma elérte a 2.5 milliót, így egy hónap szünet után ismét lehetőség van az oldalajtós-kapus kölcsönzésre, az előzőleg megszokott módon. Mindkét részlegben fogadjuk telefonon (322-741, 325-216), e-mailben: felnott@bajaikonyvtar.hu; mailto:gyerek@bajaikonyvtar.hu valamint a (2) Bajai Könyvtár | Facebook oldalon is a megrendeléseket-igényeket, 8-16 óra között. A beszerzés folyamatos, honlapunkon lehet keresgélni: Katalógus – Ady Endre Városi Könyvtár (bajaikonyvtar.hu). Az összekészített könyvcsomagokat – a védelmi intézkedések betartásával – előzetes egyeztetés alapján a zsinagóga oldalajtajában, ill. a gyermekkönyvtár kapujában kiadjuk. A lejárt határidejű köteteket is visszavesszük, azzal a kéréssel, hogy zacskóban adják át azokat! Egy kölcsönzés határideje ezúttal is 3 hét. Ha valaki nem tud-nem mer kimozdulni otthonról, akkor ez esetben is, az előzetesen megrendelt könyveket, más dokumentumokat megbeszélt időpontban házhoz szállítjuk – ezt azonban csak korlátozott mértékben tudjuk-óhajtjuk végezni. Természetesen a zárlat ideje alatt minden kölcsönzést meghosszabbítunk és nem számolunk fel késedelmi díjat sem. Ez azonban nem vonatkozik a hosszabb ideje kint lévő tartozásokra.

Sajnos a teljes újranyitásra még várni kell, annak időpontjáról még nincs hírünk, pedig már sok jó rendezvényt beterveztünk!

A youtube bajai könyvtár fiókjában (https://www.youtube.com/channel/UCo-soRpg7v1k1VgjUXljjcw) sok tavalyi-tavalyelőtti eseményről készített házi videofelvételünk tekinthető meg.

Mindenki vigyázzon Magára és oltassa be Magát!

Üdvözlettel és mindenkinek jó egészséget kívánva: a könyvtárosok

hozzászólok