2020. November 29. Taksony

Közélet

Ilyen lett a Bánk bán utca

Antal Tibor | 2018. December 05. 17:02:54 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

2018.X.24.

 

Október 24-én kezdődtek meg a munkálatok a Bánk bán utcában, és a héten kedden (december 4.) történt meg az aszfaltozása a Bánk bán utcának.

 

2018.XII.5.

 

Bár az útösszeköttetések még nincsenek meg a Garibaldi és a Hadik utcai kereszteződésben sem, valamint földmunkák is hátravannak, de ettől függetlenül a közlekedők ma már birtokba vehették.

 

Garibaldi és a Bánk bán utca kereszteződése még nincs befejezve

 

Az idei fejlesztések keretében mondhatni az évi szokásos átlagnak megfelelően 4 utca kapott szilárd burkolatot. Az alvégi városrészben a Pető utca a Róka utca egy szakasza és a Róka köz október végére készült el. Így ennyivel már beljebb vagyunk, de változatlanul sok munka van még ezen a téren. Igazából megsaccolni sem tudjuk, mikor mondhatja majd el magáról Baja városa, hogy az összes utcája rendelkezik már szilárd útburkolattal, a nagyobb utak, utcák állapotáról már nem is beszélve, amelyeknek felújítása legtöbb esetben nem a város hatáskörébe tartozik, vagy csak a helyi költségvetésből kigazdálkodni lehetetlen.

 

Bánk bán utca

 

Augusztusban jelentették be viszont hogy ha minden igaz a központi költségvetésből a Damjanich utca egy szakasza, és az Árpád utca  is meg fog újulni. Hogy mikor, azt nem írták. A múlt heti testületi ülésen  pedig szó volt róla, hogy  tervek fognak készülni a Bajcsy – Zsilinszky út felújítására is, melynek felújítása szintén meghaladja a város erejét.

 

 

 


hozzászólok